Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gadget nou in oras: Rentrop & Straton Tab pentru manageri

Tags: rentrop & straton tab, solutii complete manageri, tableta manageri, legis plus

Sa nu credeti acum ca ma dezic doar pentru ca recent m-am declarat o fana a culturii printului. S-a intamplat numai sa imi placa, in paralel, sa tin pasul si cu tehnologia. Si cum laptopului meu va trebui sa ii pregatesc cat de curand trecerea spre lumea electronicelor care nu mai pot fi resuscitate, ma gandeam deja sa imi caut un notebook ceva mai mic si simpatic deoarece nu e usor sa cari dupa tine un Fujitsu de aproape 4 kilograme in fiecare zi. Doar ca astazi am observat, din intamplare, cum mai multi colegi de-ai mei se adunasera in jurul unui nou gadget care parea sa ii atraga pe toti ca un nou-nascut adus la serviciu de unul dintre colegi.

Adevarul e ca tableta care acum face parte din familia Rentrop & Straton nu e departe de simpatia pe care o avem pentru toti copiii care ne calca uneori pragul redactiei. Ne-am lasat cuceriti. Ce stie sa faca? Functia asta pentru ce e? Dar asta? Cat cantareste? Intrebarile nu mai conteneau. Am stiut dupa doar cateva minute ca notebook-ul dorit pierdea teren in fata tabletei care astazi ne-a facut sa ne abatem cam doua ore de la programul normal.

Ne-am luat o pauza de joaca si ne-am convins cu totii ca Rentrop & Straton Tab trebuie sa se afle pe biroul fiecarui manager. Eu sunt editor, dar am stiut de la inceput cat de mult imi va folosi tableta. Chiar daca unele dintre aceste functii destinate managerilor - Softul legislativ Legis Plus Managementul Afacerii; Consilier - Analiza financiara, bugete, cash-flow, controlling, lichiditati; Ghid practic Excel; Marketing in 37 studii de cazCele mai importante 40 de greseli de evitat in managementul financiar; Contracte pentru Marketing si Vanzari, Managementul afacerii si Achizitii si Logistica - nu vor fi programele la care voi apela cel mai des, stiu ca pentru un manager acest instrument devine un gadget extrem de util de care nu se va putea dezlipi.

M-am furisat cu noua achizitie inapoi in birou. Asezata pe tastatura, a devenit de aproape 3 ore o noua pasiune si am reusit deja, cu mare placere, sa imi organizez toate activitatile de saptamana viitoare. Daca ma gandesc la bietul meu laptop? Nicidecum, abia astept sa-mi transfer toate datele in cei 32 GB de memorie. Ca sa nu mai spun ca s-a terminat cu posibilitatea de a ajunge la serviciu cu umarul dislocat din cauza laptopului care, vechi deja de 5 ani, si-a cam trait traiul.

Cum spuneam, imi place sa fiu in pas cu noutatile din IT. In acelasi timp, am tendinta sa ma atasez de toate gadgeturile care imi incap pe mana. Asa s-a intamplat si cu acest Fujitsu pe care l-am tradat pentru Rentrop & Straton Tab. Sincera sa fiu, nu ma mustra constiinta foarte tare pentru ca entuziasmul produs de functiile acestei tablete, de ideea ca exista un instrument special dedicat managerilor din Romania si de posibilitatea de a-mi gestiona in permanenta activitatile in modul cel mai eficient, intrece orice posibila amintire trista legata de vechiul laptop.

Asa ca nu dau la schimb noua tableta pentru nimic in lume, dar va spun de unde va puteti procura una sau unde o puteti testa gratuit.

Prin urmare, puteti da click aici pentru a testa Rentrop & Straton Tab cu solutii complete pentru manageri sau pentru a o achizitiona! Si, mai apoi, va astept aici ca sa aflu ce parere aveti de acest nou concept si de noua tableta dedicata managerilor!




Caracteristici tehnice Rentrop & Straton Tab

    Procesor: Intel Atom N455 1.66GHz
    Sistem de Operare: Windows  7
    Memorie:  DDR3 667 Mhz x  2GB * HDD: 32GB high-speed hard disk
    Touch screen: capacitive touch screen multi- touch * Wi-Fi: US Chip Low-Power WIFI *
    Touch screen: 10.1 inch
    Rezolutie: 1024 × 600
    Camera: 1.3M pixel high-imaging camera
    Sunet: Stereo
    Standard interface: 2 x USB 2.0, stereo headset (3.5mm) jack / audio output
    Baterie: Lithium-polymer battery 3200mAh
    Dimensiuni: 267mm x 173mm x 18mm
    Greutate: 900g
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

M. P. 26-Oct-2011 16:36:44
Buna seara,

Informatii complete despre acest produs, precum si pretul, se regasesc in pagina de prezentare a tabletei, disponibila prin linkul din ultimul paragraf al descrierii.

Multumim.
alin 26-Oct-2011 16:22:33
..bine, bine! reclama e sufletul comertului...dar pe langa toate caracteristicile tehnice si softurile (pre)instalate...ati omis cea mai importanta parte a mixului de marketing...PRETUL, sau ca sa fiu in tandem cu dvs dna/dra editor..."Da halatu' , halatu" cat e halatul????...dincolo, era mai ieftin!"
msy

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016