Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 motive pentru care nu o sa te urmaresc pe Twitter

Tags: twitter, social media, sfaturi twitter, tweet, marketing, postari

OK, poate in realitate esti cel mai simpatic om din lume. Poate esti un parinte de nota 10 sau un om care ii inspira pe cei din jur sa faca lucruri bune. Cu toate acestea, afacerea ta s-ar putea sa nu transmita nimic din toate acestea, iar tweet-urile tale sa nu ma convinga in niciun fel sa te urmaresc in retelele de social media.
Vrei sa stii de ce?

1. Nu ai scris nimic despre tine. Nici macar o informatie concreta. De unde sa stiu cine esti cu adevarat, unde lucrezi si daca ai prieteni reali? In 2011, increderea se capata mult mai greu in online.

2. Nu avem absolut nimic in comun. Daca iti place sa vanezi caprioare si sa participi la concursuri de aruncat greutati, s-ar putea sa ne fie cam greu sa avem o conversatie.

3. Postarile tale anterioare sunt citate date de alti oameni. Multumesc, dar nu ma intereseaza.

4. Singurul motiv pentru care folosesti retetele sociale este ca sa iti promovezi produsul, iar asta se vede. Peste tot. Din nou, nu ma intereseaza.

5. Scrii numai despre probleme locale, locuri din preajma ta, iar eu nu locuiesc in acelasi oras.

6. Incerci sa ma impresionezi prin premiile sau diplomele castigate. Nici asa nu ma convingi.

7. Dai un tweet ca sa urezi tuturor noapte buna. Einstein, asta nu e tocmai cea mai stralucita idee.

8. Postezi mult prea mult si mult prea des. Da, se poate si asa. (Vezi aici cand e eficient sa postezi pe Twitter sau pe blog).

9. Profesia ta sau scopul tau in viata nu au nimic de-a face cu mine. Nu am nevoie de asigurare. N-am nici iPhone. Si nu, nu am nevoie de sfaturi in viata amoroasa. Nu, nici primul tau roman nu ma intereseaza. Vezi? Nu e nimic personal.

10. La sectiunea "Despre mine" (adica despre tine, fireste) ai scris ca esti un social media guru... desi ai doar 74 de persoane care te urmaresc.

OK, am terminat. Aceste idei au fost inspirate de sfaturile specialistei in marketing online, Elaine Fogel.

Pe tine ce te-a facut sa nu vrei sa dai "Follow" unei persoane pe Twitter? Chiar daca era o revista de specialitate, un speaker sau un specialist in marketing. Ai identificat vreo greseala? Sau ceva care te-a enervat si ti-a transmis din start ca nu e ceea ce te intereseaza?


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016