Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 destinatii de vis pentru shopping ca la carte!

Tags: destinatii shopping, destinatii de lux, locuri de cumparaturi, cumparaturi in milano

Vacantele de shopping reprezinta un concept extrem de interesant pentru cei care au putere financiara si timp liber la dispozitie. La urma urmei, cine nu si-ar dori sa isi ia cateva zile libere pentru o aventura de neuitat, in cautarea celor mai tari produse si cadouri.
Haideti sa vedem si care sunt cele 5 destinatii de vis pentru shopping intens, conform Wall-Street.ro:

1. Dubai - Iata o prima destinatie in care gasim celebru Dubai Mall cu peste 1200 de magazine care asteapta cumparatori cu mare putere financiara.

2. Istanbul este si el un oras interesant pentru cei care vor sa isi ia o mica vacanta de relaxare la cumparaturi. Ne intereseaza Marele Bazar si mall-ul Cevahir.

3. Milano ramane un etalon pentru shopperii ahtiati sa ramana in pas cu ultimele trenduri. Milano ramane un oras al brandurilor de lux Prada, Gucci, Armani si nu numai.

4. Metzingen este un oras la 30 de km de Stuttgart, cu magazine de desfacere si outlet-uri la tot pasul, noteaza sursa citata. Si Metzingen intra pe lista celor care vor sa isi petreaca timpul la cumparaturi si sa beneficieze de cele mai zdravene oferte si reduceri.

5. Paris, desigur. Nu puteam alcatui un top al destinatiilor perfecte pentru shopping si sa lasam acest oras magnific deoparte. Nu mai are rost sa va explicam faptul ca Paris reprezinta un centru de referinta pentru cele mai tari trenduri in ceea ce priveste fashion, retail, accesorii, bijuterii si nu numai!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016