Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mercador.ro devine OLX.ro. De ce isi schimba numele cel mai mare site-uri de anunturi din tara

Tags: anunturi gratuite, mercador.ro, olx.ro, site anunturi, anunturi mercador

Mercador.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi din Romania isi schimba numele in olx.ro Rebrandingul se va realiza la nivel global in cadrul grupului Naspers, care detinea Mercador.
"Trecem printr-un proces de rebranding la nivelul grupului Naspers, proces care se intampla concomitent in mai multe tari: Polonia, Ungaria, Bulgaria, Belarus si Kazahstan. In fiecare din aceste tari sunt site-uri puternice si astfel ne alaturam celor peste 100 de site-uri de anunturi generaliste gratuite crae exista in toata lumea", spune Cristina Gheorghitoiu, manager de business la olx.ro.

Astfel, noul slogan al site-ului de anunturi, care prin aceasta redenumire face mai grea orice incercare de a gasi o rima perfecta, va fi „Pui anunt foarte usor si gasesti cumparator”, potrivit Olx.

"Se schimba numele site-ului si logo-ul. Acestea sunt singurele modificari care ii vor afecta pe utilizatorii nostri”, a explicat managerul olx.ro, in timpul unei conferinte de presa.

Reprezentantii companiei sustin ca in rest, toate lucrurile vor ramane neschimbate: userul si parola, anunturile active, termenii si conditiile, dar si serviciile gratuite. Procesul de rebranding a inceput acum cateva luni, iar alte cateva luni de acum inainte pe pagina de start va fi prezent atat numele mercador.ro, cat si olx.ro.



Noul site-ul aduce cu sine in premiera un sistem de localizare prin care utilizatorii vor putea sa-si personalizeze aria de a gasi cumparatori.

"Ceea ce este esential pentru utilizatorii nostri va ramane la fel. Vom pastra aceeasi platforma”, a adaugat Cristina Gheorghitoiu, precizand ca tranzitia de la Mercador la Olx se va face gradual. Astfel, in urmatoarele luni, cele doua branduri vor functiona in paralel pe site.

Site-ul Mercador.ro redirectioneaza in acest moment catre Olx.ro, un alt site de anunturi prezent pe piata de ceva vreme, dar cu o prezenta minora. OLX este un brand detinut la nivel global de catre Naspers, firma principala a Allegro, care a lansat Mercador.ro.

Mercador.ro a fost lansat in Romania in 2010 si a devenit lider de piata. Platforma are doua milioane de anunturi gratuite.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

robert 13-Ian-2015 09:15:07
Agentia http://www.eurosibimobiliare.ro este foarte multumita de olx
Mircea 23-Apr-2014 22:49:15
Ba da' idioti puteti fi...
Cine dracu' o sa va mai recunoasca? Un nume bun voi il schimbati cu olita x y etc habar n-am. ii mai si platiti pe aia cu reclama de la tv sa se arate foarte mandri de aceasta schimbare OOOOA!!!
Ati fost beti dragilor?
Va pupa babalau' olita lu' nea mos (am uitat).
fara stima,
frrsodcbd.....

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016