Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Plata datoriilor - Femeile sunt mai responsabile decat barbatii!

Tags: datorii femei, administrare bani, administrare buget, femeile sunt mai responsabile

Femeile dovedesc inca o data ca sunt in top cand vine vorba despre responsabilitatea financiara. Stim deja ca femeile sunt orientate catre economisire si acum descoperim si faptul ca sunt mult mai responsabile si cand vine vorba despre plata datoriilor.

Femeile sunt mai responsabile fata de bugetul personal in comparatie cu barbatii, in conditiile in care, in 2012, debitorii de sex masculin au avut mai multe datorii in portofoliul Kruk Romania, conform datelor companiei de colectare a creantelor, noteaza Capital.

Conform Kruk Romania, persoanele de sez feminin au auvt mai putin de 35 de procente din valoarea totala a restantelor administrate de companie. Restul a fost reprezentat de datorii ale barbatilor.

'Desi barbatii cred despre femei ca sunt mai cheltuitoare, datele statistice arata contrariul. Romancele sunt cele care se ocupa de bugetul gospodariei, dar si cele care au grija ca datoriile sa nu se acumuleze, de aceea înregistreaza mai putine restante', noteaza Cosmina Marinescu, director Divizia Operatiuni Kruk Romania, pentru Capital.

Mai mult, rezultatul obtinut este confirmat si de rezultyatul unui studiu comandat de Kruk la finalul anului trecut. Studiul "Cine se ocupa de finante in casa ta?" a scos la iveala faptul ca 47% dintre respondenti au spun ca evidenta bugetului este tinuta de partenera, 29% au spun ca banii sunt tinuti sub evidenta de barbat si 24% dintre cei chestionati au spus ca locuiesc singuri si isi administreaza singuri bugetul pe care il au la dispozitie.

sursa foto:www.sxc.hu

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016