Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Portretul designerului de succes: Pum Lefebure si Design Army

Tags: pum lefebure, creatie, creativitatea, designer grafic, design army, design grafic

Pum Lefebure este unul dintre cei mai cunoscuti si talentati directori de creatie ai momentului. In 2003 a lansat, impreuna cu sotule ei, firma de design grafic Design Army.

Pum Lefebure a continuat sa isi construieasca o cariera de succes in lumea editorialelor si a proiectelor vizuale.  Ca director de creatie pentru revista Washingtonian Bride & Groom si cu proiecte in colaborare cu oameni din diferite tari, Pum Lefebure nu se poate indeparta prea mult de moda.


                                          blog.wonderfulmachine.com

Compania pe care a creat-o a primit numeroase premii si a castigat mai multe competitii de design de la lansarea din 2003. Pum si-a intalnit sotul in cadrul companiei la care lucra si impreuna au decis sa porneasca propria firma de design.

Nu face niciodata pauza de la ceea ce inseamna design grafic, poate doar atunci cand fetita ei e langa ea, asa cum a declarat intr-un interviu pentru commarts.com.

    
                                                  blog.wonderfulmachine.com                                                                        www.refinery29.com



In rest, spune designerul, singurul lucru de care trebuie sa ne temem e insasi teama, convingere pe care o putem folosi ori de cate ori nu avem curajul de a ne lansa intr-un proiect nou sau de a ne vedea visul indeplinit.


Pentru cei care abia acum patrund in acest domeniu, Pum recomanda ca motivatie creativitatea in sine si nu banii.


Tot Pum Lefebure spune ca si-ar fi dorit sa poata calatori mai mult inainte de a incepe sa lucreze serios fiindca inspiratia pe care i-o ofera calatoriile este nepretuita.


Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016