Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Singura intrebare care conteaza la interview-ul cu un candidat!

Tags: intrebare interview, interview candidat, viitori angajati, investitii justificate

Interview-urile sunt instrumente prin intermediul carora reusim sa ne selectam oamenii pe umerii carora apasa responsabilitati imense. Ne asteptam ca acestia sa ne aduca afacerile in stadiul profitabilitatii speram sa isi indeplineasca sarcinile cu maxima eficienta. Per total, avem cerinte numeroase, asteptari inalte si rezultatele exceptionale vor aparea atunci cand vom avea cu cine sa le probam.
Pentru cei care stiu cat de valorosi sunt angajatii unei companii, nu mai exista loc de lamuriri si explicatii. Suntem constienti ca discutam despre oameni in care investim in mod constant, incepand cu salariile - pe care le consideram investitii si nu cheltuieli- si terminand cu bonusurile si oportunitatile de specializare ale caror cheltuieli le suporta companiile.

Asa ca este esential sa ne asiguram ca investitiile sunt unele justificate. Si asta pentru ca doar cand investitiile sunt justificate, sansele de succes sunt cu adevarat reale.

Iar primul pas pe care il facem pentru a ne asigura ca sansele de a recruta un angajat valoros sunt mari, este cel referitor la interview. Pentru cei cu experienta, este inutil sa mai explicam si de ce este important ca procesul de recrutare sa fie condus de un specialist, de un profesionist veritabil.

Si orice profesionist stie ca este esentiala o intrebare, mai presus de oricare alta: "Unde te vezi peste 2 ani si unde te vezi peste 10 ani?"

Intrebarea este geniala din mai multe puncte de vedere, ea oferind informatii extrem de valoroase. De ce? Pentru ca ne arata ce anume il motiveaza pe viitorul nostru angajat. Vrea sa devina director de companie? Vrea sa devina artist? Vrea sa se reprofileze in mod clar? Vrea sa castige la loterie si apoi sa nu mai munceasca niciodata si sa aiba la dispozitie o sumedenie de valeti si menajere care sa il scape de orice efort?

Iata doar cateva indicii care sa va spuna tot ce se poate despre viitorul vostru angajat. Sunt detaliile care va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie cu putinta!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016