Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa atragi banii in viata ta?

Tags: secretele feng shui, reiki, vindecare prin reiki, vindecare prin respiratie

Banii apar in viata ta atunci cand nu mai impingi, cand nu mai pui presiune pe toate aspectele vietii tale, cand iti amintesti cat de important este sa fii constient cat de bogat deja esti.
Suntem bogati si nici nu realizam acest lucru. Surprinzator, suntem inconjurati de tot felul de instrumente care ne-ar ajuta oricand sa facem si mai multi bani, sa ne augumentam prosperitatea financiara. Daca le-am folosi...

Uneori le folosim. Descoperim o carte care ne invata cum sa facem mai multi bani si cum sa ii pastram mai bine pe cei pe care deja ii avem, cum sa ii investim in mod inteligent si cum sa ii dublam in timp ce ne micsoram eforturile.

Descoperim si oameni alaturi de care dorim sa fim. Sunt oameni care ne ofera in permanenta sfaturi de management financiar, trucuri si tehnici de care sa ne folosim pentru a obtine profituri mai mari. Descoperim si coach-i si multi guru care ne ofera motivatia de care avem nevoie pentru a face bani.

Evident, descoperim ca toate nu functioneaza daca nu avem atitudinea necesara fata de bani si fata de ideea de prosperitate financiara. Atitudinea si mentalitatea fac totul! Cateva reguli ca sa atrageti banii in viata voastra tin de Feng Shui, o arta uitata de multi oameni si redescoperita de si mai multi. Printre acestia, celebritati multe, oameni de afaceri si profesionisti faimosi. Ce au toti in comun? Au parte de succes in viata lor profesionala si pe plan personal. Sa fie o simpla coincidenta?


sursa foto: freegreatpicture.com
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016