Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Motorola lanseaza un nou smartphone: Moto E

Tags: motorola, smartphone motorola, smartphone, moto e

Motorola, divizia Google care va fi preluata de Lenovo pentru 2,91 miliarde de dolari, va lansa pe piata in urmatoarele cateva saptamani smartphone-ul relativ ieftin Moto E, destinat pietelor emergente.
Compania va introduce pe piata si o versiune imbunatatita a telefonului Moto G, care va fi compatibila cu retelele 4G, relateaza Bloomberg.

Lenovo, care va prelua Motorola dupa finalizarea tranzactiei convenita cu Google in acest an, este al cincilea mare furnizor de smartphone-uri la nivel mondial, cu o gama de aparate cu preturi accesibile. Compania a inceput totodata sa se extinda pe segmentul smartphone-urilor premium, in incercarea de a concura Samsung Electronics si Apple.

Noul aparat Moto E este destinat persoanelor care cumpara pentru prima oara un smartphone, se arata intr-un comunicat al Motorola.

 "Adevarul este ca circa 70% dintre utilizatorii de telefoane mobile la nivel mondial folosesc inca telefoane care nu pot sa profite in totalitate de beneficiile Internetului mobil, fie pentru ca nu isi permit fie pentru ca nu considera ca un smartphone merita 337 de dolari", potrivit comunicatului Samsung.

Moto E va avea ecran de 4,3 inci, baterie cu durata lunga de utilizare si va functiona cu ultima versiune a sistemului de operare Android.

 Smartphone-ul va avea un pret care porneste de la 129 de dolari, fara abonament, si va fi disponibil in peste 40 de tari, prin intermediul a mai mult de 80 de operatori wireless, in urmatoarele cateva saptamani.

La sfarsitul lunii februarie, Motorola avea o cota pe piata smartphone de 6,3%, calculata ca o medie pe trei luni, fata de 6,7% in noiembrie, potrivit companiei de analiza a pietei ComScore.

Noua versiune a telefonului Moto G, care va avea acces la Internet de mare viteza, va avea un pret de pornire de 219 dolari.

Directorul financiar al Google a declarat luna trecuta ca Moto G a inregistrat vanzari ridicate in primul trimestru.

Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016