Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

9 pasi simpli pentru a obtine siguranta financiara!

Tags: siguranta financiara, workshop siguranta financiara, eusebiu burcas, burcash

Siguranta financiara ... iata un aspect care ne intereseaza pe toti. Vrem sa fim siguri ca la capitolul finante vom sta bine indiferent daca este sau nu perioada de criza. Si din aceasta nevoie reala se nasc diverse strategii pe care le probam, unele mai inspirate decat altele.
O solutie pe care o avem toti la dispozitie este informatia. Si stim cu totii ca intotdeauna informatia specializata a fost cel mai valoros aspect pe care sa mizam pentru succes in cariera, in afaceri, in viata personala.

Pentru cei care vor sa aiba acces la o sursa de informatii de top, avem vesti bune. Se organizeaza un eveniment de top, un workshop care promite sa ne aduca in prim plan cele mai tari strategii pe care sa mizam pentru a dobandi siguranta financiara.

Cine va sustine workshop-ul de siguranta financiara? Este vorba despre Eusebiu Burcas, consultant de management certificat international, antreprenor, trainer si fondatorul primului program independent de educatie financiara - Burcash.


Eusebiu Burcas este si trainer de vanzari si management, cu peste 3.000 de ore de training la activ. Se numara si printre primii brokeri autorizati pe piata de capital din Romania, investitor de piete emergente si in afaceri online. Mai presus de orice. Eusebiu Burcas este financial coach si sursa infinita de informatii extrem de valoroase pentru oricine doreste sa isi rezolve problemele legate de bani!



Ce aspecte esentiale vor fi acoperite in cadrul workshop-ului 9 Pasi pentru Siguranta Financiara?

- Gestionarea inteligenta a banilor
- Economisirea rapida
- Planul de stingere a datoriilor mici
- Surse de venit suplimentar
- Asigurari si rolul lor in siguranta financiara
- Planul financiar personal

Workshop-ul va avea loc in data de 27 februarie 2013 si este organizat de Rentrop&Straton!

Nu amanati, alegeti investitia care merita pentru viitorul vostru financiar! Aflati mai multe detalii despre workshop si despre Eusebiu Burcas aici >>> 9 Pasi pentru Siguranta Financiara!
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016