Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

100 de reguli pentru un copil educat in mod corect!

Tags: cele 100 de reguli ale educarii copilului, reguli educare copil

Ce inseamna sa iti educi copilul in mod corect? Richard Templar, autor al bestseller-ului international "Cele 100 de Reguli ale Vietii" ne recomanda sa ne urmam "spiritul si nu litera Regulilor." Sinceritate, tandrete, mangaiere, rabdare, armonie si, mai presus de toate, iubire ... iata ingredientele care trebuie sa stea la baza unei educatii corecte!
Si este total adevarat ca “nimic nu te poate pregati pentru a fi parinte. Cand devii parinte iti sunt testate rezistenta, nervii, emotiile si uneori sanatatea mintala. Poteca pe care pasesti este acum bine batatorita – milioane de oameni au fost parinti inaintea ta si, prin incercari si greseli, unii dintre ei au realizat lucruri care ar putea sa-ti fie utile tie acum. Unii par sa stie instinctiv cum sa abordeze orice situatie. Altii dau gres uneori, dar alteori se descurca folosind metode geniale.”

Dar este esential sa invatam din greselile altora, din reusitele lor, din psihologia esential de cunoscut de catre orice parinte incepator sau deja experimentat. In mod real, specialistii ne sunt de ajutor pentru ca meseria de parinte este una din care nu demisioneaza nimeni. Asa ca ar fi bine sa ne asiguram ca totul merge ca la carte si rezultatul va fi un copil educat, fericit, generos, iubit!

Pentru cei care doresc sa invete cum sa isi educe copiii mai usor si cu rezultate optime, solutia este mai aproape decat si-ar putea imagina. Trebuie doar sa cititi "Cele 100 de reguli ale educarii copilului", carte scrisa de faimosul Richard Templar. Cartea se poate cumpara, din 20 februarie, impreuna cu Gazeta Sporturilor.


Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016