Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 reguli esential de urmat daca vrei o viata implinita!

Tags: viata implinita, o viata fericita, prioritati in viata

Sa ai o viata implinita ... Probabil ca arata tare bine intreaga scena. Te trezesti dimineata devreme, privesti pe geam doar o secunda si apoi ai intrat in priza. Zilele trec rapid, in viteza maxima. Esti in continua actiune si ai un job care schimba viata multor oameni si pe a ta in mod constant, in bine, desigur! Esti bun cu cei din jur si ai grija de familia ta. Esti iubitor si intelegator si lupti impotriva nedreptatii.
Ai muncit mult, dar a meritat. Esti multumit de tine si de viata ta. Ai facut ceva, ai lasat ceva in urma. Si stim ca drumul nu a fost unul simplu. Iata si cateva sfaturi etern valabile, sfaturi de urmat daca vrei sa ai o viata implinta si sa poti sa te trezesti in fiecare dimineata mai zambitor, mai fericit:

1. Nu face rau!
Nu minti, nu critica, nu jigni, nu fura ... Sunt multi "nu" in viata, multe restrictii, insa cele despre care discutam noi sunt unele "pozitive". Si stim ca suna straniu cand spui "restrictie pozitive". Dar trebuie sa intelegem ca in viata exista multe reguli si unele trebuie respectate cu sfintenie.

Si chiar si atunci cand esti mintit, esti pacalit, esti furat si inselat, abtine-te sa te razbuni.

2. Fii cel mai bun critic al tau. Cere mult de la tine si viata va fi mai simpla, spunea un mare om, un om intelept. Si este total adevarat. Cere mult de la tine, fii critic cu tine insuti, depasaste-ti limitele in fiecare zi si vei ajunge la progres real. Nu trebuie sa te impinga ceilalti de la spate, trebuie sa te inghiontesti tu singur.

3. Descopera-ti prioritatile in viata, pe baza obiectivelor tale principale. Acestea, la randul lor, trebuie sa se bazeze pe o viziune centrala. Afla ce vrei sa faci in viata si pune-ti ordine in sarcini si prioritati. Nu iti irosi timpul si energia si nu renunta la visul tau niciodata, nici macar atunci cand hopurile din fata ta par de neintrecut.

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 4 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016