Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi pentru o viata mult simplificata!

Tags: viata mai simpla, viata simplificata, oameni inutili, oameni toxici

Viata nu este defel complicata. Noi suntem cei care o complicam si adevarul este ca ne cam place. Ne place ideea de a avea o viata cat mai plina, chiar agitata uneori. Ne da senzatia ca nu stam pe loc, ca suntem mereu in miscare, ca avem parte de actiune.
Haideti sa vedem si cum ar arata o viata mai simpla si care sunt sfaturile de care sa tinem cont pentru a ajunge in acest punct:

1. Nu mai invidiati pe nimeni si viata nimanui.
Pierdem foarte mult timp in momentul in care stam sa ne gandim la ce au cei din jur si noi nu! Vedem un coleg care munceste mult mai putin si ia salariu mai mare. Auzim despre o prietena din copilarie care tocmai a dat lovitura cu o afacere proprie. Iata doar doua exemple de evenimente care, de cele mai multe ori, ne starnesc invidia.

Sfatul nostru este cat se poate de simplu: Nu va mai concentrati pe ce se intampla in randul celor din jurul vostru si axati-va pe ce aveti voi de facut! Nu este deloc greu, totul vine din exercitiu, pas cu pas.

2. Nu va mai irositi energia cu oameni inutili. si care nu va imbogatesc cu absolut nimic. Ba mai mult, multi sunt oamenii care ne intoxica de-a dreptul. Stati departe de acesti oameni, cei care va irosesc timpul si energia, cei care cauta sa profite de pe urma relatiei cu voi si nu numai!

3. Nu mai pierdeti timpul! Multe probleme s-ar rezolva daca nu ati mai pierde timpul cu activitati inutile. Vreti sa vedeti cu adevarat acea emisiune care nu va aduce nicio informatie valoroasa? Dar aveti nevoie de asa ceva sau mai bine pastrati aceasta mica bucatica de timp pentru a face altceva. Cititi o carte, puneti-va ordine in dulapul cu haine, in biblioteca, in contabilitatea gospodariei samd.


Mult succes si spor in toate!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016