Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 semne care arata ca esti pregatit sa-ti indeplinesti scopurile in viata

Tags: atingerea scopurilor, perioada de tranzitie, teritorii noi

Viata pe care o duci nu te face sa te simti fericit si implinit? Simti ca ai putea contribui mai mult? Ceva din interior iti spune ca poti mai mult, insa tu ai dubii atunci cand trebuie preiei controlul asupra situatiilor? Afla ca nu esti singurul care se regaseste in aceste impostaze.
Aceastea sunt semne care arata faptul ca esti pregatit sa incepi "o noua viata". Esti pregatit sa iti urmezi pasiunea si sa iti imparti talentul cu ceilalti, insa acest lucru nu este asa usor. Se intampla uneori sa nu fi sigur daca esti indeajuns de bun. De asemenea, poate nu stii de unde sa incepi si uneori esti chiar speriat.
 
Nu iti face griji, esti pe drumul cel bun. Iata cinci semne care iti vor arata momentul potrivit pentru a incepe o viata noua:
 
1. Nemultumirea
 
Te-ai hotarat sa nu mai actionezi asa cum o faceai in trecut si vrei sa inveti noi modalitati de cauta succesul? Candva obiceiurile pe care le aveai iti faceau placere, insa acum ceva s-a schimbat? Tu te-ai schimbat. Esti pregatit pentru ceva nou. Poate ca viata ta nu va arata asa cum ti-ai propus de la inceput, insa esti pregatit pentru aceasta schimbare si este normal sa te simti putin nemultumit.
 
2. Determinarea
 
Te-ai saturat sa fii determinat sa mergi mai departe? Unii numesc aceasta modalitate determinare nemiloasa. Este acea situatie in care toti iti spun sa faci ceva cu viata ta, sa faci ceva maret si sa castigi bani. Uneori aceste "sfaturi", chiar daca vin din partea celor dragi, poti fi destul de deranjante. Mai mult decat atat, iti afecteaza stima de sine si poti cadea in depresie din cauza unor "sfaturi" aparent bine intentionate. Invata sa iti gasesti motivatia si incearca sa treci mai departe fara ajutorul celorlalti.
 
3. Sentimentele
 
Atunci cand te afli in aceasta perioada de tranzitie te poti simti usor confuz. Nu stii de unde sa incepi, insa te simti bine pentru ca incepi ceva nou. Ai sansa sa faci ceva maret, sa iti demonstrezi potentialul si sa duci o viata determinanta. Esti pregatit si atunci cand stii acest mic detaliu te simti mai bine, nu-i asa?
 
4. Asteptarile
 
Ai astptarile care trebuie. Esti constient de faptul ca nu este usor sa iti construiesti o noua viata, insa asteptarile pe care le ai te motiveaza. Te-ai saturat sa duci o viata in care te complaceai doar pentru a te asigura ca iti este bine, oricum aceasta gandire este doar o iluzie, insa este bine ca si tu ai realizat asta. Esti pregatit sa treci la fapte si sa iti urmezi pasiunea. Asculta-ti inima.
 
5. Teama
 
Da, este adevarat, teama este un alt semn care iti arata faptul ca esti pregatit sa iti urmezi scopul. Niciodata nu vei inceta sa te temi de ceva anume. Teama te va insotit mereu, pentru ca esti om si acest lucru este firesc, insa nu lasa aceasta frica sa te opreasca. Teama este semnul care prevesteste faptul ca explorezi un nou teritoriu. Este acel semn care te asigura ca esti pe drumul cel bun. Nu trebuie sa te simti neconfortabil, insa nu intrece limitele simtindu-te prea increzator.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016