Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa fii platit pentru adevarata ta valoare

Tags: munca de calitate, angajati inteligenti, angajati valorosi

Munca de calitate nu este pentru oricine, insa face intotdeauna diferenta. Daca ai pretentia sa primesti un salariu mare, trebuie sa dovedesti ca il meriti.
Care este cea mai buna strategie care sa te asigure ca vei fi platit cu cat meriti, atat de seful tau, cat si de clienti? Iata cateva sfaturi care iti vor aduce o recompensa pe masura efortului pe care il depui.
 
1. Simte-te liber sa renunti
 
Trebuie sa fii constient de picatura care umple paharul si sa fii dispus sa treci mai departe in cazul in care o situatie nu iti este favorabila. De exemplu, atunci cand un client nu isi permite serviciile tale, poti sa ii spui: "Asta este cea mai ieftina solutie pe care o pot oferi, imi pare rau ca nu v-am putut ajuta. Puteti sa reveniti la mine in cazul in care veti avea un buget putin mai mare". In cele mai multe cazuri clientii merg pana la limita in speranta ca vor obtine o reducere, insa cand se vor trezi in aceasta situatie s-ar putea sa iti accepte oferta.
 
2. Nu face reduceri
 
Stabileste un pret si nu ceda in fata celor care vor cere un discount. Asta inseamna sa renunti la adevarata ta valoare. Trebuie sa fii ferm si sa evidentiezi calitatea serviciilor pe care le oferi. Daca nu iti sunt acceptate de un client sau de viitorul sef nu te descuraja, vei gasi pe cineva care sa te aprecieze mai mult.
 
3. Calitatea
 
Atat timp cat munca ta este una de calitate, nu se va intreba nimeni de ce ai un salariu mare. Liderii isi doresc intotdeauna angajati care atunci cand lucreaza se gandesc cu cativa pasi inainte si livreaza in final un produs excelent. In plus, clientii aleg sa lucreze cu oameni care au o reputatie buna si in care sa poata avea incredere.
 
4. Fi sincer cu tine
 
Daca vei fi sincer cu tine si vei munci la potential maxim, banii nu vor intarzia sa vina. Cu toti avem idei bune, insa acestea nu valoreaza aproape deloc daca nu stim sa le punem in aplicare. Ai grija de toate realizarile tale si nu lasa nimic neterminat.
 
5. Fa o demonstratie
 
Spune-le clientilor tai ca lucrezi la standarde mai ridicate fata de competitori si ca este normal sa fii rasplatit pe masura eforturilor depuse. Ofera-le un mic test in care sa le demonstrezi calitatea serviciilor tale. Daca nu observa detaliile, inseamna ca nu cauta calitate.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016