Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa treci la nivelul urmator

Tags: treci la urmatorul nivel, influentarea dorintelor, fa o rutina

Amanarea, teama si irezistibilul sunt doar cateva dintre lucrurile care ne opresc din ceea ce facem si ne influenteaza dorintele.
Este concentrarea absenta distractiei sau este doar o stare a mintii care poate fi atinsa oricand, oriunde?

Iata cateva sfaturi cate te vor ajuta sa nu ramai in urma si sa iti concentrezi atentia asupra urmatorului nivel:

1. Fa-ti o rutina

Primul lucru cu care poti incepe este acela de a-ti face o rutina zilnica. Prin rutina vreau sa spun un fel de ritual, un obicei, care sa devina involuntar la un moment dat in activitatea ta. Poate fi la fel de simplu precum si meditatia asupra lucrurilor pe care intentionezi sa le faci.


2. Elimina distractia

Cu cat pierzi mai putin timp distrandu-te, cu atat vei avea mai multe de castigat. Incearca sa renunti la timpul liber pe care ti-l petreci pe Twitter, Facebook, e-mail sau iesind in oras.

3. Exclude scuzele

Este usor sa gasesti scuze. Oricine poate gasi scuze precum: muncesc mai mult decat ar trebui sau decat imi intra in atributii. Daca iti doresti cu adevarat sa iti indeplinesti obiectivele si sa realizezi ceva cu adevarat, trebuie sa fii pregatit sa renunti la astfel de scuze, sa iti schimbi mentalitatea si sa constientizezi daca iti doresti cu adevarat ceea ce faci.

4. Doreste-ti lucruri inteligente

Nu vei ajunge departe daca tot ceea ce ti-ai propus este sa fii sanatos si independent. Ideile tale trebuie sa fie masurabile, realizabile, relevante si limitate in timp. Multi se tem de aceste obiective inteligente, pentru ca asta ii face responsabili. De exemplu, daca ti-au propus sa indeplinesti un obiectiv in termen de 30 de zile, inseamna ca trebuie sa iei masuri.

5. Trebuie doar sa incepi

In primul rand, cel mai greu lucru pe care il poti face pentru a trece la urmatorul nivel este sa incepi. Sa iti pierzi timpul analizand ceea ce ai putea face nu iti va aduce niciun beneficu, de aceea, cea mai buna modalitate pentru a-ti creste productivitatea este sa incepi sa lucrezi la asta. Gandeste-te mai putin si fa mai mult!


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016