Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te poate ajuta un esec sa reusesti

Tags: lucruri care s-au intamplat, lucruri la care se gandesc ceilalti, cuvinte magice, emotii puternice

Parerea pe care o ai despre tine si despre munca ta te-ar putea face mai puternic.
Multi oameni au o viata plina de momente de disperare, deoarece obisnuiesc sa se concentreze pe lucruri pe care nu le pot controla: evenimente exterioare, lucruri care s-au intamplat in trecut si lucruri la care se gandesc ceilalti.

Iata cateva conceptii ale antreprenorilor despre esecul in afaceri:

1. Succesul de astazi poate aduce esecul de maine daca sunt prea multumit de mine si aleg sa merg mai departe fara sa schimb strategia.

2. Am invatat mai mult din esec decat din succes. Esecul ma face sa ma simt umilit, sa imi doresc sa imi ating obiectivele si ma ajuta sa devin optimist.  

3. Frazele care incep cu "voi incerca..." sunt un fel de indicator pentru esec. Daca iti doresti cu adevarat sa indeplinesti o sarcina te adresezi astfel: "voi face asta" sau "trebuie sa fac asta".

4. Atunci cand trebuie sa faca ceva, toti oamenii se tem de esec, insa daca nu incearca oricum nu castiga nimic.

5. Ceea ce spun reprezinta ceea ce gandesc, asadar, daca spun ceva care nu se afla in domeniul meu de interes inseamna ca trebuie sa imi tin gura inchisa.

6. Sunt responsabil pentru propria fericire, asadar, atunci cand ceilalti sunt rautaciosi cu mine, am grija sa fiu eu bun.

7. Exista patru cuvinte magice care fac pana si cea mai dificila situatie de afaceri sa devina usor de realizat. Aceste cuvinte sunt: "Nu o lua personal".

8. Chiar daca exista unele situatii in viata personala in care emotiile puternice sunt adecvate, precum un deces in familie, in mediul de afaceri acestea nu exista, decat daca este vorba de faliment.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016