Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata cum te setezi sa dai eroare la munca

Tags: management, dezvoltare personala, sfaturi, succes la locul de munca, cariera

Nimeni nu vrea sa-si dezamageasca colegii sau seful. Nimeni nu vrea sa esueze. Si, totusi, se intampla asta zilnic, mai des decat ne-am dori, ceea ce ne afecteaza cariera. In cazul in care nu stii exact cum gresesti, iata trei lucruri pe care trebuie sa eviti sa le faci.
Stabilesti asteptari nerealiste
 
Esti o persoana proactiva, asa ca este in natura ta sa spui da la orice cerere primita din partea colegilor. Problema este ca trei intalniri in acelasi interval orar si cateva proiecte importante in desfasurare cu acelasi termen limita sunt imposibil de efectuat. Este mai bine sa dai un pas in spate si sa evaluezi ce este posibil din punct de vedere logic, decat sa dezamagesti oamenii care au incredere in tine.
 
Insisti sa spui ca n-ai nevoie de ajutor
 
Dupa cum spunea si bunica nimeni nu-ti v da nicio medalie daca faci pe martirul. Daa incerci sa fii superman vei ajunge, garantat, sa pierzi din evdere ceva important si asta te va costa timp. Fii un lider mai bun recunoscand faptul ca, uneori, altii sunt mai priceputi ca tine la anumite lucruri si lasa-i sa-si faca treaba.
 
Te astepti ca proiectele sa fie perfecte
 
Perfectionistii fierb prea mult in suc propriu ingrijorandu-se din cauza unor detalii irelevante si pierd din vedere imaginea de ansamblu (finalizarea proectului si rezultate solide). Un proiect care nu demareaza niciodata din cauza ca managerul lui se tot impiedica de buruieni este un esec. Daca ii incurajezi si pe altii sa creada ca prodsul final va fi perfect, vor presupune automat ca orice este mai putin nu este suficient de bun.
 
Depinzi prea mult de altii
 
Nu este intotdeauna o idee stralucita sa te bazezi prea mult pe cei din jurul tau. Daca ai colegi sau parteenri care vor sa se implice in proiect, incearca sa pastrezi tu responsabilitatea generala. Asta inseamna ca, daca cineva nu este la fel de entuziasmat ca tine, tu poti sa faci lucrurile sa se miste. 
 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016