Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sanatate si vitalitate cu o dieta inteligenta ...

Tags: dieta alcalina, dieta alcalina vedete, ghid dieta alcalina

Ne intereseaza foarte mult ce mananca vedetele. Vrem sa stim daca prefera crapul sau pastravul si daca urmeaza noua dieta vegana. Vrem sa stim cate vedete urmeaza dieta alcalina si cate prefera sa fie doar vegetarieni convinsi. Si ne intereseaza pentru un motiv foarte clar: Daca multe vedete prefera o anumita dieta, cu siguranta sunt sanse mai mari sa fie o dieta bine-gandita, bine pusa la punct!
Si este si cazul atunci cand discutam despre dieta alcalina. De ce? Pentru ca ia in calcul aspecte pe care alte diete nu le iau. Spre exemplu, dieta alcalina mizeaza pe ideea ca sangele nostru este usor bazic, cu valori pH intre 7,35 si 7,45.

Scala pH pleaca de la 0 (extrem de acid) si ajunge la 14 (extrem de alcalin). Daca un aliment se opreste la 7, inseamna ca este neutru. Evident, daca se opreste sub sau peste, este fie acid, fie alcalin, se noteaza in cadrul ghidului "Dieta alcalina pentru un stil de viata sanatos".

"Cand moare cineva - un caine lovit de masina, ori o persoana dupa o lunga suferinta - celulele corpului isi pierd imediat vibratia si devin foarte acide ca si compozitie. Acea stare acida este semnalul pentru toti microbii lumii, virusii, bacteriile, fungii ca este timpul sa descompuna aceasta mortaciune. Este treaba lor in universul fizic, sa readuca acel corp inapoi la stadiul de pamant.", explica James Redfield in cartea sa "Secretele Shambalei".

Mai mult, autorul mai noteaza faptul ca organismul nostru pierde energie din cauza hranei consumate. Asa ca data viitoare cand te mai simti greoi, vlaguit si lipsit de energie dupa ce ai mancat ditamai friptura, nu uita ca mai toate tipurile de carne sunt deosebit de acide, avand nivel pH mult peste nivelul optim pentru organismul tau. Insa nimeni nu spune sa eliminam carnea. Esential este sa stim ce carne sa consumam, cand, in ce cantitate maxima si in combinatie cu ce anume ca organismul nostru sa fie mereu tanar, plin de energie, sanatos, plin de vitalitate.

Si se poate si nu pentru ca vedetele spun asta, ci pentru ca multi "alcalini" stiu asta. Este de ajuns sa incercati sa urmati aceasta dieta si dupa o perioada de proba, veti intelege daca va simtiti mai bine sau nu. Si nici nu este nevoie de analize, doar sa va evaluati modul in care va simtiti, nivelul de energie si cat de bine faceti fata atunci cand aveti de-a face cu microbi, bacterii, virusi si nu numai!

La final, va amintim ca dieta alcalina reprezinta o strategie uimitoare pentru combaterea microbilor, bacteriilor si virusilor. Mediul acid favorizeaza prezenta si dezvoltarea acestora, asa ca solutia este sa stiti ce sa mancati ca sa le oferiti un mediu total nepotrivit pentru a se instala!

Pentru doritori, ghidul "Dieta Alcalina" este disponibil aici, la comanda directa. In cateva zile, ghidul poate ajunge pe biroul dvs si apoi direct in bucatarie, acolo unde ii este locul!
Autor: Ilinca Dobrescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016