Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretul succesului nu e un secret

Tags: succes, pasiune, munca, fericire

N-ar fi rau sa avem pe cineva care sa ne spuna la fiecare pas pe care il facem incotro sa mergem, daca sa mergem mai repede sau mai incet, daca decizia de a o lua la dreapta e una corecta, daca e bine ca in dimineata aceasta sa luam bicicleta sau metroul si tot asa.
Dar vocea aceasta nu ia uneori decat forma constiintei sau a instinctului si pe acestea doua trebuie sa ne bazam atunci cand simtim ca pasiunea noastra pentru ceea ce vrem sa realizam in viata pare sa se stinga sau se afla intr-un moment de rascruce.

Iata cateva indemnuri care ne folosesc in orice moment:

1. Munca grea devine usoara cand munca devine joaca ta. Nu subaprecia niciodata iubirea pentru ceea ce faci.

2. Continua sa muncesti din greu si sa iubesti ceea ce faci indiferent care sunt imprejurarile. In cele din urma, vei fi rasplatit pe masura.

3. Nu conteaza cati bani faci, ci cat esti de fericit facand ceea ce-ti place. Daca munca te implineste, esti deja un om bogat.

4. Printre cele mai bune sentimente din lume e si cel de a primi bani facand ceea ce iti place.

5. De cele mai multe ori, oamenii isi traiesc viata invers. Incearca sa obtina mai multe lucruri sau sa castige mai multi bani pentru a face mai multe dintre lucrurile pe care si le doresc si care i-ar face fericiri. Dar adevarul e ca fericirea apare doar cand sistemul e aplicat invers. Mai intai trebui sa fii cine esti cu adevarat si sa faci ceea iti doresti pentru a avea ceea ce vrei.

6. Secretul succesului, indiferent de pasiunea pe care o ai, nu e un secret. Munceste din greu si adauga o valoare reala in vietile altor oameni.

7. Cand ne propunem sa ducem o viata pasionata si plina ii vom inspira si pe ceilalti fara sa vrem. Cand cineva isi urmeaza visul, incearca ceva nou sau face un pas curajos, toti cei din jur simt aceasta energie.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016