Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 8 oameni toxici pe care sa ii indepartezi din viata ta, rapid!

Tags: oameni toxici, persoane toxice, oamenii toxici

Ce sunt oamenii toxici? In aceasta categorie intra o serie larga de persoane, de la barfitori si cei care se plang necontenit si pana la cei care profita de pe urma noastra sau ne manipuleaza fara nicio rusine!
Iata si care sunt principalii oameni toxici din viata ta si de care sa scapi foarte rapid:

1. Mincinosii. Nu ne plac deloc mincinosii, nici macar cei care ne spun ca avem o coafura fantastica si asta in conditiile in care frizerul s-a oferit sa ne dea banii inapoi.

2. Laudarosii. Nu ii suportam pe cei care trebuie sa se laude non-stop cu ce si-au mai cumparat acest weekend, ce dieta super-geniala au inceput, cat de fad li se pare somonul in sos de rodie si cat de tare si-ar dori ca anul acesta sa nu se mai duca tot in Maldive in concediu.  

3. Vesnic nemultumitii. Nimic nu este mai deranjant decat sa fii in preajma cuiva care continua sa se planga si credeti-ma ca sunt destule motive la indemana lor: vremea, salariul, colegii, Terra si problemele ei, mancarea, aerul pe care il respiram, media si tot ce se mai poate.

4. Profitorii. Iata o categorie de oameni pe care i-am expulza din viata noastra cu un simplu gest, daca am putea. Profitorii se tin scai de tine daca le-a mers si o singura data!

5. Manipulatorii. Sunt multe persoane care vor face pe victimele, persoane care vor intoarce o greseala personala in contul tau samd.

6. Infidelii. Daca partenerul/partenera te-a inselat, sansele sunt s-o faca din nou. Nu te amagi ca a fost o scapare sau ca nu se va mai intampla. Asemenea scapari nu sunt admisibile intre doi oameni care se iubesc cu adevarat.

7. Barfitorii. Barfitorii reprezinta o natie speciala de oameni de care ne ferim. Sunt cei care chiar nu au o viata a lor si atunci se apuca sa fabrice vietile altora.

8. Rautaciosii. Exista astfel de persoane care mereu sunt rautacioase. Te parasc sefului pentru cine-stie-ce greseala pe care au descoperit-o, iti critica vestimentatia fara niciun fel de discretie, te pun la colt pentru propriile tale pareri si credinte si nu numai.


Mai aveti si voi alte persoane toxice pe care credeti ca trebuie sa le indepartati din viata voastra? Lasati-ne un comentariu si haideti sa sa descoperim cum am putea sa scapam de ei!


sursa foto: www.sxc.hu


Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016