Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa fii mai bun?

Tags: management, dezvoltare personala, invige-ti teama, risc

Stii, desigur, ca, pentru a fi mai bun, trebuie sa-ti depasesti temerile. Asa ca ia-te la tranta cu cate una dintre ele in fiecare zi. Ideea este ca trebuie sa iesi din zona de confort pentru a invata.
Cand vine vorba de cariera ta, trebuie sa te pui int ot feluld e situatii imposibile. Cea mai buna modalitate de a forta plasa de siguranta profesionala? Lucreaza cu oameni care nu-ti plac. 
 
Iata si motivele pentru care e bine sa-ti faci colaboratori din oamenii care te speria (macar un pic):
 
Mintile mari NU gandesc la fel.
 
Au zi tot timpul ca trebuie sa te inconjori de oameni care-ti completeaza abilitatile. Daca insa lucrezi sau angajezi oameni care gandesc ca tine, iti cresti sansele sa obtii idei la care ai fi ajuns si singur, in mod natural. 
 
Alege sa angajezi oameni complet diferiti in ceea ce priveste setul de abilitati si perspectiva detinute.
 
Omogenitatea este antonimul inovatiei.
 
Pe langa faptul ca trebuie sa ai colegi ale caror abilitati sa le completeze pe ale tale, este bine sa le daia cestora libertatea si instrumentele necesare sa straluceasca. Tu vezi imaginea de ansamblu, celalalt iti transpune ideile intr-o forma distractiva si vandabila. Chiar daca vine la serviciu cu un tricou cu Megadeath.
 
Oamenii se tem de ceea ce nu inteleg.
 
Nu te teme sa faci angajari riscante. Asta nu inseamna sa angajezi eprsoane fara nicio experienta, ci sa iei talente din medii neasteptate. Iti deschizi involuntar mintea pentru noi experiente si te reinventezi. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016