Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Biblia Agentilor de Vanzari - Ca sa cresti vanzarile si... salariul!

Tags: biblia agentilor de vanzari, biblia vanzari, ghid de vanzari, ghid pentru vanzari, strategii vanzari

Cu totii vindem, insa nu toti ne-am imbogatit din vanzari. Este timpul sa faci bani din ceea ce vinzi. Vinzi produse sau servicii, afaceri sau bloguri si site-uri, aur sau valuta.
Pentru cei care doresc sa faca parte din categoria agentilor de vanzari de succes, calea este una singura: Educatia este singura solutie pentru vanzari cat mai mari!

Biblia agentilor de vanzari a fost lansata si poate fi achizitionata cat mai curand. In timp record o puteti avea pe birouri. A fost realizata de catre experti, special pentru cei care doresc sa vanda orice, oricui!



  totul despre comunicare
  ce trebuie sa cuprinda vocabularul unui agent abil
  cum sa fii SMART

Aici gasesti sfaturi, recomandari si atentionari vitale pentru evolutia ta profesionala. Iti stau la dispozitie secrete, bine pastrate de maestri, care te-ajuta sa-ti triplezi comisionul obtinut din vanzari!

Mai multe detalii chiar aici >>>>


Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016