Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul instrument de invatare a geometriei: Trusa 3D

Tags: trusa 3d, trusa geometrie, trusa de geometrie 3d

"Traim intr-o lume in continua transformare. Cercetare. Si de cate ori se aduce o imbunatatire a metodelor de invatare/predare stiu ca mai sunt si altii care se gandesc la copiii nostri. Ca un viitor bun depinde de ei. Si de investitia noastra in ei. Un "DA" ferm pentru "Trusa geometrica 3D". Tiberiu Bendea, profesor
Geometria ramane o materie pe care doar o mica pondere dintre elevi si studenti ajung sa o inteleaga in profunzime si facil. Cei mai multi elevi raman cu lacune imense in acest domeniu extrem de important si in scoala, la liceu si chiar si la facultate, pentru numerosi studenti.

Specialistii au gasit o solutie ideala pentru invatarea geometriei in mod cat mai simplu: Trusa geometrica 3D, cu ochelari stereoscopici.

Trusa 3D contine:

25 de planse A4, 15 planse A4 decupabile, memorator cu formule matematice de geometrie si trigonometrie si o pereche de ochelari setereoscopici, necesari in formarea campului vizual tridimensional.

Calitatea hartiei folosite, prezentarea grafica exceptionala, ca si policromia fac din acest material de studiu una dintre cele mai atractive forme de invatare! Figurile geometrice sunt desenate in culori deosebite, atent alese, pentru ca imaginea corecta rezultata (prin folosirea ochelarilor cu filtru rosu pentru ochiul stang si albastru – pentru cel drept) sa creeze profunzime de camp.

Aflati mai multe detalii despre trusa 3D si beneficiile ei pentru copiii dvs chiar aici.
Autor: Ilinca Dobrescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016