Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O mica afacere acasa: Realizarea de sapunuri ECO

Tags: sapun sapun acasa, sapunuri naturale

Cum poti sa faci sapun acasa? Uimitor cat de simplu este! Este asa de simplu si cu toate acestea multi dintre noi cred ca mai bine este sa cumpere de la supermarket. Ce pericole pandesc de pe rafturile magazinelor? Ce ingrediente toxice contin sapunurile de la magazin? Cat de multe efecte adverse intarziate vor avea aceste produse? Sa nu mai punem la socoteala ca nu doar noi folosim sapunuri normale, ci si bebelusii si copiii nostri.
O solutie este sa faci sapun acasa. Mai greu este prima data, pana cand inveti retetele preferate, pana cand iti achizitionezi materia prima si instrumentele necesare (pe multe le ai in bucataria ta).

Pentru cei care au nevoie de un hobby, de o activitate de intreprins in timpul liber, realizarea de sapunuri ramane o optiune viabila. Iar cei care pot produce mai mult decat au nevoie, pot directiona productia catre rude, prieteni, vecini si colegi. Treptat, cu autorizatiile necesare, produsele pot ajunge in farmacii si pe rafturile plafar-urilor.

Iata si cateva dintre aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a va pune pe picioare o afacere cu sanse de succes deplin:

Cum sa faci sapun 100% natural – nu numai informatiile de baza, ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine, inca de la prima incercare, sapunuri extraordinare!
Zeci de retete verificate, cu care nu poti da gres.
Care sunt cei mai buni furnizori, unde poti gasi ingredientele de care ai nevoie la cele mai bune preturi. Nu mai pierde timp cautand, acum te poti duce direct la sursa!
Cum sa vinzi rapid sapunurile pe care le produci, cu un profit de 500%.
Ambalarea si etichetarea sapunului natural.
Intreaga legislatie aplicabila activitatii de productie si comercializare de sapun.

Ghidul "Realizarea sapunului natural" se poate comanda de aici >>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016