Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sunteti parinti? Asigurati rezultate excelente pentru copiii dvs, la scoala

Tags: memoratoare, memorator liceu, memorator scoala

Copilul meu trebuie sa fie primul sau, in orice caz, printre primii. Nimeni nu are de gand sa nege faptul ca doreste ca odrasla lui sa fie un AS in tot ce se poate. De la istorie la matematica, de la limba romana la engleza, de la gramatica si pana la geografie, ne dorim ca cei mici sa fie adevarate masini de note excelente!
Desigur, mai presus de orice, mai presus de note excelente, ne dorim ca puii nostri dragi sa invete, sa inmagazineze informatii de care sigur vor avea nevoie la scoala, la liceu, la facultate, in viata! Niciodata nu se stie cand iti va fi de folos o informatie pe care ai invatat-o cand erai mic. Atunci nu credeai vreodata ca iti va fi de folos.

Ce stiu copiii... Ei au interese si prioritati putin diferite fata de cele pe care ne-am dori noi sa le aiba. Din pacate, pentru ei este important sa scape de acnee, sa slabeasca in asa fel incat sa semene cu celebritatea care ii obsedeaza, sa isi cumpere hainele cele mai trendy cu putinta.

Din fericire, lucrurile nu vor ramane asa cum viseaza ei si cum decid ei. Lucrurile stau si asa cum spunem noi ca trebuie. Asa ca va trebui sa fim si personajele negative care ii vor aduce cu picioarele pe pamant. Noi trebuie sa ii punem in fata celor mai importante lucruri din lume: sa invete ca sa isi asigure un viitor stralucit. Noi nu vom fi langa ei o viata intreaga. Trebuie sa inceapa sa isi construiasca o cariera, la un moment dat. De ce sa nu inceapa cat mai curand? Si daca nu noi, atunci cine ii va aduce cu picioarele pe pamant?

Va oferim si cele mai complexe instrumente de invatare pentru copiii dvs! Oferiti-le memoratoare care sa ii ajute sa invete rapid, sistematic, strategic, eficient.

Memoratoarele sunt construite pe modelul: Invata repede, uita greu!

Detalii aici referitoare la memoratoare >>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016