Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri la care sa renunti de azi

Tags: succes, dezvoltare personala, actiuni, realitate, viitor

Uneori, chiar e prea tarziu. Nu pentru ca nu mai putem lua decizii, ci pentru ca timp pretios s-a pierdut si ne va fi de un milion mai ori sa invatam cum sa nu regretam ce ar fi putut sa fie. Iata, asadar, cinci lucruri la care putem renunta de astazi ca sa privim de maine lumea cu alti ochi:


1. Nu mai astepta. Modul in care iti petreci timpul te defineste ca om. Sunt multe lucruri pe care nu le putem alege, dar putem alege cum sa traim acum pentru ca prezentul e doar al nostru. Peste un an iti vei dori sa fi inceput chiar acum.

2. Renunta la scuze. Mai devreme sau mai tarziu o sa-ti dai seama ca nu conteaza ce pierzi, ci ce faci cu ceea ce inca mai ai. Cand renunti, ierti si mergi mai departe, nu schimbi trecutul, ci viitorul.

3. Renunta sa mai vrei sa fii perfect. Uneori incercam sa aratam lumii ca sunteti perfecti in speranta ca acestia ne vor accepta. Dar nu putem sa fim pe placul tuturor si nici n-ar trebui sa incercam. Frumusetea consta in vulnerabilitate, in dragostea noastra, in emotiile noastre imperfecte. Cand imbratisam ceea ce suntem deja si suntem autentici, in loc de perfecti, ne deschidem inima catre oameni noi, succes si trairi reale.

4. Renunta sa mai faci ce stii ca nu e bine. Nimic nu e mai daunator decat sa-ti faci singur rau si cu buna stiinta. Nu convingerile tale te fac sa fii mai bun sau mai rau, ci actiunile si comportamentul. Asa ca fa doar ce stii, in inima ta, ca e bine pentru tine.

5. Nu mai crede ca esti indreptatit. Nimeni nu ne datoreaza nimic. Cand crezi ca viata iti este datoare cu ceva sau ca ai dreptul la unele lucruri in mod nejustificat, vei deveni mult mai putin productiv si vei fi mereu dezamagit de realitate si de tot ce e in jurul tau. Cand esti insa recunoscator pentru ceea ce ai deja si vei vedea lucrurile bune ca bonusuri, vei descoperi cum te poti bucura de succes.
  
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016