Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 ipostaze pe care doar oamenii permanent infometati le vor intelege

Tags: persoane gurmande, pofta de mancare, oameni pofticiosi

Atunci cand iti este foame nu mai tii cont de nimeni si nimic din jurul tau? Inseamna ca te vei regasi in urmatoarele ipostaze!
In timp ce majoritatea persoanelor din jurul tau resimt sentimente precum "fericire", ori "tristete", tot ceea ce simti tu este... foame sau foarte foame.



Atunci cand iesi in oras cu prietenii, dupa doar cateva pahare incepi sa te ingrijorezi ca nu ai unde sa mananci dupa ce te vei ameti.



Momentul in care astepti intr-un restaurant sa ti se aduca mancarea comandata poate fi descris precum o completa si interminabila agonie.



Daca o persoana este servita inainte ta, tu trebuie sa astepti comanda si sa te uiti la cei din jur cum mananca. Este o adevarata tortura.



Esti furios pe oamenii care fotografiaza mancarea, deoarece asta este o adevarata pierdere de timp pe care tu l-ai fi petrecut mancand.



Shopping-ul pentru tine este o adevarata tortura, deoarece iti doresti sa cumperi tot ce este pe raft.



In final, cantitatea de mancare pe care o consumi in mod obisnuit este considerata de ceilalti...rusinoasa.



Sursa
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016