Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atitudinea care iti asigura succesul

Tags: succes, relatii, dezvoltare personala

Exista oameni care nu se dau batuti indiferent de greutatile prin care trec. De multe ori, avem tendinta sa ii privim de pe margine, sa aratam cu degetul spre ei si sa spunem ca lor le sunt oferite toate de-a gata.
Inainte sa-i judecam insa, ar trebui sa le cunoastem povestile si sa ne amintim ca fiecare are un drum al sau pe care il parcurge fara ajutorul nimanui. Exista lucruri in care unii oameni cred si care ii ajuta sa ajunga acolo unde isi doresc. Iar faptul ca nu renunta atunci cand dau de greu ii face sa isi castige dreptul de a-si vedea visul transformat in realitate.

1. Intelege importanta lucrurilor marunte care sunt intr-adevar cele mai mari. Atentia noastra se concentreaza de multe ori catre a obtine mai mult, uitand ca avem deja poate suficient. Cand ni se ofera putin, vrem mai mult. Cand obtinem mult, vrem si mai mult. Dar cand pierzi tot, iti dai seama ca lucrurile mici erau cele mai mari.

2. Pretuieste relatiile pe care le ai cu cei din jur. Unii oameni sunt frumosi in interior. Fii atent la ce conteaza cu adevarat in relatiile cu cei din jur si nu uita ca uneori nu apreciem tot ceea ce face cineva pentru noi decat in momentul in care suntem nevoiti sa ne oferim singuri aceleasi lucruri.

3. Intelege ca nu poti controla totul. Cand suntem tineri, ne consumam energia incercand sa schimbam totul in jurul nostru si sa ne asumam responsabilitatea pentru oamenii din viata noastra, pentru oameni, pentru toate situatiile. Trebuie sa ne reamintim insa ca nu putem controla tot si ca putem controla doar deciziile pe care le luam.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016