Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cat de mult te iubesc sefii? Cam cat ii iubesti si tu pe ei!

Tags: angajati, afaceri, afacere, sefi iubiti, angajati iubiti

Cat de mult ne iubesc sefii? Ei bine, haideti sa o spunem pe cea dreapta: NU suntem toti iubiti pentru ca nu toti meritam sau pentru ca sefii nostri nu vor sa ne arate ca suntem oameni valorosi. Multi sefi cred ca este avantajos pentru afacerea lor ca angajatii sa isi vada mai mult decat lungul nasului. Multi te vor face sa crezi ca esti cu adevarat norocos sa lucrezi in compania lor.
Si adevarul este ca este criza si ca locurile de munca se gasesc mai greu, insa nimic nu este imposibil, mai ales cand suntem determinati sa dam lovitura si cand suntem gata sa ne specializam si sa ne perfectionam pentru a gasi cele mai bune optiuni cu putinta.

Desigur, este total adevarat ca daca tu oferi, este natural sa si primesti. Si daca muncesti cu spor si cu rezultate exceptionale, te astepti ca seful sa te iubeasca. Si daca seful te iubeste, ajungi sa il iubesti si tu. Daca vreti, totul este ca o tabla de domino. O singura greseala din partea unuia si situatia devine una tensionata. Iubirea dispare si odata cu ea si unitatea, dorinta de colaborare, dorinta de a invata ceva de la superior, dorinta de a mai avea in echipa angajatul in cauza.

Si revenind la subiectul nostru, iubirea de sefi este un subiect tabu pentru multi dintre noi. Nu ii iubim prea tare pentru ca nici ei nu ne iubesc pe noi prea tare. Cu multi sefi suntem intr-o stare de permanenta tensiune.

Poate ca au fost discutii cu privire la decizii gresite, greseli comise, discutii despre salarii si discutii despre fosta delegatie in care am facut praf reputatia companiei. Oricare ar fi situatia, o singura solutie exista: sa ne castigam unul altuia increderea din nou, sa o luam de la inceput.

Si asta se face in timp. Sa recunoastem ca sefii si sefele ne sunt precum partenerii de viata, intr-o mare masura. Petrecem minim 8 ore pe zi, alaturi de ei, ne certam cu ei, ne bucuram cu ei, muncim alaturi de ei samd. La fel cum va fi nevoie de mult timp pentru a repara o relatie din viata personala, la fel se intampla si in viata profesionala.

Dramatic este ca, de multe ori, niciuna dintre parti nu are bunavointa, determinarea, motivatia, dorinta de a mai coase ce s-a descusut. Asa ca lasam lucrurile asa cum sunt si speram la o evitare placuta!

sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016