Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fa-ti diminetile de zece ori mai bune

Tags: energie, bucurie, dezvoltare personala, organizarea timpului, sanatate

Iubesc diminetile. Chiar si pe cele friguroase, asa cum sunt cele din ultimele zile. Si nimic nu ma bucura mai mult dimineata decat un mic dejun delicios luat impreuna cu o cafea tare si pregatita acasa. In plus, zi de zi, in fiecare dimineata, ni se ofera un nou inceput, o noua oportunitate, un nou drum pe care putem alege sa vedem doar lucrurile minunate.
Tu cum alegi sa-ti faci diminetile senine indiferent de anotimp? Iata cele mai bune idei care ii fac fericiti pe cei mai multi dintre noi:

1. Trezeste-te devreme. Timpul in plus pe care ti-l oferi te va ajuta nu doar sa eviti traficul creat atunci cand toti se afla deja in intarziere, dar vei avea suficiente minute doar pentru tine in care iti vei putea lua micul dejun in liniste si te vei putea bucura de un nou inceput al zilei.

2. Verifica lista cu sarcinile pe care le ai de indeplinit in aceasta zi. Ce se afla pe primul plan? Ce conteaza azi cel mai mult pentru tine? Ce te va face sa zambesti? Construieste-ti lista in functie de raspunsurile la aceste intrebari.

3. Verifica si lista lucrurilor pe care nu trebuie sa le faci. Poate suna amuzant, insa o astfel de lista este cat se poate de utila deoarece te va tine departe de toate acele obiceiuri daunatoare si neproductive.

4. Fa cateva exercitii de gimnastica. Dincolo de beneficiile evidente asupra sanatatii, miscarea imbunatateste activitatea creierului si reduce nivelul de stress. Daca reusesti sa iti dezvolti un obicei din a face zilnic miscare, te vei simti din ce in ce mai bine.

5. Mananca un mic dejun sanatos. Creierul si corpul tau functioneaza cu o viteza care e influentata de ceea ce mananci. Covrigeii, briosele si dulciurile au tendinta sa te incetineasca. Fructele, proteinele si cerealele integrale iti furnizeaza energie eliberata treptat, pe tot parcursul zilei. Incearca o combinatie de suc de portocala, mar si lamaie impreuna cu o omleta cu spanac si iti garantez ca vei avea o zi mult mai buna.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016