Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Incepe de azi: 10 lucruri simple care iti schimba viata

Tags: schimbare, viata, dezvoltare personala, atitudine pozitiva, simplifica-ti viata, lucruri simple

Daca vrei sa iti schimbi viata incepand de astazi, atunci fa ceva in acest sens chiar astazi. Nu intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Iti prezentam in continuare 10 lucruri simple care iti pot schimba viata in bine incepand chiar de acum.
1. Trezeste-te devreme. In loc sa vii acasa epuizat dupa o zi lunga de munca, cand nu mai energia necesara pentru a face ce ti-ai propus, incearca mai degraba sa te trezesti mai devreme si sa faci lucrurile respective la prima ora a diminetii. Dimineata esti mult mai energetic si vei putea realiza mai multe decat ti-ai propus.
 
2. Mananca un mic dejun sanatos. Nu doar o cafea si un covrig. Alege sa mananci sanatos inca de dimineata, alegand fructe si cereale integrale in locul alimentelor bogate in zahar sau grasimi. Vei simti imediat diferenta: te vei simti mai plin de energie si vei avea mai multa putere de concentrare.
 
3. Ramai pozitiv. Daca te gandesti mereu la aspectele negative din viata ta, ajungi sa ignori toate lucrurile minunate de care esti inconjurat. Nu poti avea o viata lipsita de griji si de probleme, insa poti sa alegi sa te concentrezi asupra aspectelor pozitive si sa ramai optimist cu privire la viitor.
 
4. Fa exercitii fizice in mod regulat. Nu vei vedea rezultatele imediat, insa nu te descuraja. Continua sa faci exercitii fizice in mod regulat. Poate fi dificil sa ramai motivat atunci cand simti ca nu faci progrese. Insa ai rabdare si vei vedea ca nu ai pierdut timpul exersand.
 
5. Fa liste. Noteaza-ti toate grijile, probleme, obiectivele, lucrurile de rezolvat in ziua respectiva. Ia fiecare element al listei pe rand si incearca sa il rezolvi. Nu sari peste sarcini si treci la urmatorul punct doar dupa ce ai indeplinit cu succes ultima sarcina.
 
6. Simplifica-ti viata. Redu numarul lucrurilor care iti distrag atentia de la ceea ce te intereseaza cu adevarat. Vei avea mai putine griji si probleme. Nu uita ca altii sunt mai fericiti ca tine desi au mai putine lucruri materiale.
 
7. Stinge televizorul, opreste computerul si inchide telefonul. Deconecteaza-te de la lumea pixelilor si conecteaza-te la realitatea prezenta inconjuratoare. Daca preferi sa socializezi prin intermediul computerului decat sa te vezi cu o persoana fata in fata, inseamna ca ai deja o mare problema. Deconecteaza-te de la lucrurile inutile si reconecteaza-te la ceea ce conteaza cu adevarat.
 
8. Bucura-te de natura. De multe ori uitam sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara: frumusetea unui apus de soare, aerul proaspat de la munte sau din padure, claritatea lunii. Apreciaza lucrurile simple, care iti sunt oferite gratuit.
 
9. Culca-te mai devreme. In loc sa iti petreci seara privind la televizor sau navigand la nesfarsit pe internet, alege sa te culci cu o ora mai devreme. Vei simti beneficiile unui somn odihnitor si iti vei multumi singur a doua zi, cand te vei trezi mai devreme, cu pofta de viata.

10. Renunta la obiceiurile nesanatoase. Stii deja ca anumite lucruri iti dauneaza, insa continui sa le faci? Renunta treptat la ele, daca nu poti dintr-o data, insa fa pasii necesari pentru a trai o viata mai sanatoasa. Si aici ne referim nu doar la alcool si tutun, ci si la alimentatia nesanatoasa, bogata in grasimi si zahar.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016