Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Indoiala poate sta in calea unei idei bune

Tags: afacere, incredere, idei afacere, plan afacere

Se spune ca, pentru a avea o idee buna, e nevoie sa avem alte zece idei mai putin stralucite. Nu e neaparat o conditie sau o regula general valabila, ci doar o confirmare a faptului ca este mai important sa incercam decat sa nu facem nimic.
Acelasi lucru este valabil si pentru cei care, avand deja un plan, au muncit mai mult decat cei care nu au trecut inca la aceasta prima etapa. Ce se intampla insa dupa ce ni se pare ca am avut o idee foarte buna?

In timp ce o punem in aplicare, indoiala incepe sa isi faca loc. Fie ca este vorba de primele greutati intampinate, fie ca prietenii sau familia nu se incred in capacitatea noastra de a reusi, aceasta nesiguranta isi arata coltii si risca sa pericliteze implinirea unui vis daca ii dam voie.

Sfatul celor care au reusit deja e mereu acelasi: nu inceta sa crezi. Trebuie sa iti asculti instinctele si sa verifici in acelasi timp daca ideea ta respecta unele standarde de baza care ar trebui sa reprezinte o trambulina eficienta pentru orice afacere aflata la inceput.

Daca exista deja un target interesat de aceasta idee, vei sti ca esti mai aproape de reusita completa. Asculta de sfaturile celor care nu sunt direct implicati in acest proiect si care nu ar avea motive sa te descurajeze.

Raspunsul il vei gasi, in cele din urma, tot in aplicarea propriu-zisa a ideii. Daca vii cu ceva nou si nimeni nu iti poate garanta succesul (fara sa prevada insa nici esecul), va trebui sa crezi in continuare in ceea ce faci.

Orice drum neumblat, la urma urmei, trebuie parcurs cu grija, dar si cu increderea ca nu este un drum infundat.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016