Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinerii privesc, dar nu la TV

Tags: gadget, tv, e-readere, ipad

Cand m-am mutat toamna trecuta, am incercat sa fac tot posibilul sa renunt la televizor. M-am trezit insa cu el la usa, adus de mama, in ideea ca, pe de o parte, ma voi bucura si ca, pe de alta parte, se va bucura si ea atunci cand vine in vizita.
Nemultumita ca in familie a patruns astfel inca un televizor, am rabufnit cand mi-am dat seama ca va trebui sa ii gasesc un loc numai al lui. Daca la noi televizorul inca mai este un echivalent pentru "vatra satului", in alte tari acest obicei de a privi la TV pare sa inceapa deja sa devina doar o amintire, mai ales pentru cei foarte tineri care, desi privesc la un ecran mult mai multe ore pe zi decat in urma cu cativa ani, de prea putine ori se intampla ca acel ecran sa fie al televizorului.

Nu e greu de ghicit ca vorbim de telefoane de ultima generatie, de e-readere, de tablete de tipul iPad-ului sau de laptop-uri.

Potrivit unui studiu recent, cetatenii americani cu varste intre 12 si 34 de ani petrec mult mai putin timp in fata televizorului. In mod paradoxal, cei cu varste de peste 35 de ani incep sa se uite la TV din ce in ce mai mult. E lesne sa ne dam seama insa ca actualele generatii tinere vor continua sa priveasca prin ecranele acestor gadget-uri si ca nu vor reveni la deja invechitul TV.

Sa adoptam insa teoria coexistentei acestor canale sau chiar sa credem ca ne apropiem de acel sfarsit pe care si aparitia televizorului l-a prezis candva radioului si ziarelor?
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016