Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A doua sesiune a Online Marketing Academy incepe la finalul lunii martie!

Tags: google marketing, adwords, google online marketing, online marketing academy

A doua sesiune a programului pilot "Online Marketing Academy", organizat de Google in colaborare cu agentii partenere si universitati romanesti, va incepe la finalul lunii martie, noteaza Capital.
Prin intermediul programului se are in vedere dezvoltarea si sprijinirea viitorilor profesionisti in online.

Prima faza a programului Online Marketing Academy a avut loc in Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Bucuresti, in toamna anului 2012. Prima faza a inclus cursuri de baza in online marketing.

"Cu aproximativ 100 de mii de companii prezente online, Romania are un potential important de dezvoltare.", noteaza Rares Rusu, Marketing Manager, Google Romania. Acesta mai explica faptul ca acest program isi propune sa pregateasca si sa certifice un numar mare de persoane si apoi sa le ofere sprijin pentru identificarea unui loc de munca in agentiile de online.

A doua sesiune a programului Online Marketing Academy va cuprinde 10 cursuri de tehnici avansate de online marketing. Iata si cateva dintre temele principale, conform Capital:

- cum sa folosesti AdWords pentru promovarea afacerilor online si atragerea de noi clienti,
- cum functioneaza agentiile de marketing, mobile advertising
- Advanced Search % Display si nu numai.

Cursurile se vor desfasura pe parcursul a trei luni si se vor incheia cu examenele in urma carora se vor obtine certificarile GQI, sustinute in iunie.

Certificarea de fata reprezinta cea mai cunoscuta emblema din domeniul publicitatii online, fie pentru angajare in cadrul unei agentii de advertising online, fie pentru deschiderea propriei agentii, mai noteaza Capital.

sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016