Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crezi ca nu esti gata sa pornesti o afacere? Te contrazicem!

Tags: afaceri, afacere, start afaceri, idei de afaceri, antreprenoriat, greseli afaceri

Se spune ca mama invatarii este exercitiul. Noi punctam si mai puternic cand spunem ca mama invatarii este experienta si sora ei mai mica este greseala. Da, cele doua merg mana-n-mana si alaturi ar merge si succesul, stare in care ne aducem afacerile dupa multe experiente si dupa multe greseli care ne invata mai mult decat orice alt curs de antreprenoriat!
In mod real, pana nu dai drumul unei afaceri, mai bine stai in banca ta si nu dai cu presupusul prea mult, pentru ca te vor prinde cei care deja au trecut prin testul de start-up. Acestia au inteles ca nimic nu mai este cum si-au imaginat si intreaga fresca pe care marii afaceristi de succes au realizat-o, a devenit asemenatoare mai mult cu pictura schimonosita a unui pusti de gimnaziu.

Asa ca dam din coate, apelam la sfaturile specialistilor, mai facem un imprumut, luam un Extraveral de fiecare data cand trece ziua fara o comanda si mergem mai departe, sperand intr-o zi mai buna, maine, poate poimaine.

Si asta se intampla pentru fiecare afacerist in parte, dar la nivel mai putin dramatic atunci cand lucram cu specialisti si consultanti care sa ne asigure o trecere cat mai lina de la idee de afacere la afacere profitabila timp indelungat.

Si ce trebuie sa constientizam este faptul ca oricat de tarziu ai intra in mediul de afaceri, tot vei trece prin aceasta perioada tumultoasa. Si asta pentru ca cine nu greseste, nu cunoaste multe aspecte esentiale si nu intelege numeroase probleme care il pot ajuta sa isi conduca afacerile mai bine.

Este, daca vreti, o perioada de imunizare prin care trecem toti. Conteaza ca, la final, sa poti sa te ridici si sa iti continui munca, la fel de motivat ca la inceput. Stii ca ai trecut prin multe probleme si neajunsuri si lupta nu se incheie niciodata. Dar satisfactiile sunt mari cand privesti in spatele tau o constructie impunatoare. Este a ta si poarta semnatura unui om puternic, unui om care stie ca este pregatit de orice daca este motivat sa nu esueze prea des.


Mult succes si spor la start-up-uri!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

DOINA 15-Feb-2013 10:50:45
Ati pus "punctul pu I" cu acest articol.
Este exct cazul meu.
Problema este insa disiparea.
Pe aceasta cum sa o tratam???
Cum sa facem sa ramanem fermi pe scopul initial fara a ne abate pe carari inselatoare, oricat de sigure ar fi ele??
Decizia si flerul apartine totusi subiectului.

Am ajuns la concluzia ca oricat de perfectionisti am vrea sa fim, practica si conjunctura te determina sa te abati mult de la perfectiunea pe care vrei sa o pastrezi.

Cu stima,

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016