Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este oficial! Vinul rosu lupta impotriva diabetului, cancerului si imbatranirii!

Tags: vin rosu, resveratrol, vin resveratrol, vin rosu cancer

Un ingredient pe care il gasim in mod natural in vinul rosu poate deveni cel mai puternic aliat impotrvia multor afectiuni asociate varstei inaintate. Discutam despre diabet de tip 2, cancer, Alzheimer si nu numai.
Numerosi cercetatori din intreaga lume leaga resveratrolul, compusul din vinul rosu, de efectele de stopare a procesului de imbatranire, cu formele sale de impact negativ. Cercetarile arata ca resveratrolul lupta impotriva mai multor afectiuni metabolice si de tip inflamator.

Cercetatorii considera resveratrolul ca fiind un amplificator al activitatii sirtuinelor, o familie de proteine ce se regasesc in intregul organism, proteine care lupta impotriva afectiunilor asociate imbatranirii, afectiuni precum diabetul de tip 2, cancerul si Alzheimerul, noteaza Descopera.ro

Mai mult, oamenii de stiinta au aflat faptul ca resveratrolul amplifica actiunea SIRT1, proteina care sporeste puterea de actiune a mitocondriilor. Desi aceste cercetari au mai fost efectuate si legatura dintre resveratrol si SIRT1 a mai fost studiata, acum se cunoaste in mod clar modul in care substanta din vinul rosul functioneaza si faptul ca este direct responsabila de anumite procese biologice din organismul uman.

Iata o serie de cercetari care ne determina sa trecem, in drum spre casa, pe la magazinul de vinuri pentru o sticla din licoarea care poate ameliora efectele imbatranirii asupra corpului nostru si nu uitam sa il bem cu masura!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016