Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Skype se pregateste sa lanseze serviciul de trimitere de mesaje video!

Tags: video skype, trimitere video skype, servicii skype

Conform mai multor surse, Microsoft se pregateste sa introduca o noua serie de functii referitoare la aplicatia Skype Mobile. In atentia utilizatorilor este noul serviciu pentru trimiterea de mesaje video.

Conform Gizmo.md, abonatii Serviciului Premium Skypevor putea inregistra si trimite un numar nelimitat de mesaje video iar destinatarul va putea citi mesajul oricand, indiferent cand a fost el trimis.

Chiar si asa, vestile sunt bune si pentru utilizatorii care nu sunt abonati la serviciile platite Skype. Acestia vor putea trimite un numar limitat de mesaje si acestea nu vor fi valabile doar 90 de zile de la data expedierii lor.



sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016