Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa cunosti secretele investitorilor la Bursa? Iata o colectie interesanta!

Tags: investitii la bursa, investitii bursa, secretele investitorilor la bursa, investitori la bursa

Bursa este denumirea generica a institutiei prin intermediul careia se cumpara si se vand actiuni. Actiunile sunt mici parti dintr-o societate comerciala. Pe scurt, daca ai cumparat actiuni ale unei societati comerciale, devii co-proprietar al acesteia. Si daca societatii ii merge bine, evident si tie iti va merge la fel.
Iata, in cateva cuvinte, ce inseamna sa joci la Bursa. Dar arta de a face bani la bursa este o cu totul alta mancare de peste. Aici intra in discutie aspecte destul de necunoscute pentru multi dintre noi. Ce a facut Warren Bufet de a ajuns la asemenea posesii materiale? Pana la urma, celebru magnat si-a facut averea si la Bursa!

Si ca sa poti sa ajungi si tu un investitor inteligent, este esential sa ai anumite cunostinte. Aici intervine Jurnal de Investitor. TIPS&TRICKS care iti explica pas cu pas, intr-un limbaj simplu si accesibil, ce ai de facut si mai ales ce greseli sa eviti.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa pornesti de la zero si sa ajungi un mic expert in investitii pe bursa, acesta este ghidul practic de care ai nevoie. Si adevarul este ca daca investitiile la bursa ar prespune simplitate, noroc, inspiratie de moment si putina intuitie, poate ca toti am fi milionari.

Asa ca investim intr-un ghid care ne explica in detaliu si intr-un limbaj simplu de inteles ce sunt termenii precum: actiuni, obligatiuni, Forex, derivate financiare, bonuri de tezaur, bokeraj, indice de lichiditate, rentabilitatea capitalurilor proprii si nu numai!

Iata si alte aspecte pe care le vom regasi in detaliu in cadrul ghidului "Jurnal de investitor. Secretele Investitorilor la Bursa":

Ce este Bursa?
Cum se face o tranzactie?
Cum se stabileste pretul?
De ce ai nevoie de o strategie?
Ce stil de investitii sa alegi?
Cum alegi o actiune?
Care sunt indicatorii de urmarit si cum ii interpretezi?
Cum alegi un broker?
De ce au nevoie companiile de Bursa?
De ce au nevoie investitorii de Bursa?
Care sunt greselile pe care le poti face?

La final, va amintim ca bursa ramane business-ul care iti poate aduce bani fara sa platesti angajati, spatii comerciale si taxe la Stat. Poti sa iti retragi banii oricant, petreci putin timp pentru tranzactionare, fiindca procesul este online si te poti imbogati mai rapid decat ti-ai fi imaginat vreodata.

Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de sfaturile expertilor si sa inveti din mers cat mai multe de la cei care au avut parte de succes sau de esecuri! Ghidul "Jurnal de investitor. Secretele investitorilor la Bursa" se poate comanda si de aici, la pret special de lansare>>>>




Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016