Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maybach a murit. Ii pasa cuiva?

Tags: maybach, daimler, bentley, rolls royce

Vanzarile limuzinei ultra-scumpe de la Daimler, Maybach, au scazut cu 20% in SUA in luna octombrie fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Desi Maybach-urile de peste 350.000 de dolari nu au facut niciodata performanta in privinta vanzarilor, compania mama, Daimler, a asteptat pana in ultimul moment sa aduca brandul pe linie moarta. Comparativ cu rivalii sai, Bentley (detinut de Volkswagen) si Rolls-Royce (o subsidiara a BMW), Maybach a  fost intotdeauna un mediocru. Cu un pret care-i pune pe ganduri si pe cei mai bogati oameni ai planetei, Maybach a vandut doar 3.000 de automobile de cand brandul a fost revitalizat in urma cu un deceniu.
Dar saptamana aceasta pisica a fost rupta-n doua cand presedintele Daimler, Dieter Zetsche a spus unui ziar german ca brandul nu va mai fi produs incepand cu 2013. “Am ajuns la o cuncluzie clara ca sansele ca brandul Mercedes sa vanda sunt mult mai mari decat cele ale Maybach”, a afirmat el.
Cu toate acestea, cei care au comandat deja un Maybach, nu trebuie sa-si faca griji. Se pare ca masinile existente deja vor fi livrate pana cand stocul va fi epuizat.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Adrian Popescu 01-Dec-2011 21:27:24
Ar trebui sa ii pese cuiva ?????

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016