Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce face Facebook pentru a controla comertul cu arme in cadrul retelei

Tags: facebook, comert arme, site comercial, postari, restrictii, schimb comercial

Reteaua sociala Facebook isi propune sa reuneasca intreaga lume astfel incat toti sa poata vorbi despre orice. Cu toate acestea, alaturi de multe alte subiecte, unora le place nu doar sa vorbeasca despre arme, ci sa le si comercializeze.

Mai multe grupuri fac presiuni in acest moment pentru ca Facebook sa ia masuri vehemente impotriva celor care se folosesc de reteaua sociala pentru a face comert de arme. Chiar daca recent Facebook a anuntat ca va limita aceste postari astfel incat acestea sa nu fie vazute de minori, organizatiile care se opun acestor practici spun ca s-a facut prea putin.

Noile schimbari, informeaza NY Times, au atras mai multa antipatie decat simpatie fiindca in vreme ce grupurile care desfasoara astfel de afaceri au considerat ca masurile sunt bune, mai multe asociatii considera ca modificarile anuntate de Facebook sunt nesemnificative.

Acestea consodera ca reteaua ar trebui sa interzica orice postare care promoveaza vanzarea fara licenta sau schimbul de arme in S.U.A.

Site-ul eBay, una dintre cele mai mari platforme de comert online, a interzis orice comert cu arme de foc inca din 1999 din dorinta de a fi un loc de schimb comercial sigur.

Chiar daca Facebook nu este un site comercial, nenumarate tranzactii incep in online, schimbul final fiind facut in viata reala.

Matt Steinfeld, unul dintre purtatorii de cuvant ai Facebook, a declarat, citat de NY Times, ca obiectivul retelei e sa echilibreze interesul oamenilor in ce priveste lucrurile care ii intereseaza si sa fie, totodata, o comunitate sigura si responsabila.

Chiar daca vor fi limitate anumite postari si chiar daca unele pagini vor contine un avertisment atunci cand vor fi accesate de minori, cele mai multe actiuni de restrictionare vor putea fi luate de Facebook numai daca cineva trimite un mesaj sau raporteaza o neregula catre companie.
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016