Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cosmote lanseaza propriul magazin online. Personalizeaza-ti contractul de la tine de acasa

Tags: site cosmote, magazin cosmote, magazin online cosmote, abonamente cosmote, telefoane cosmote

Cosmote, furnizorul de servicii de telefonie mobila, si-a relansat marti pagina web. Cu un design nou si interactiv, noua platforma vine in ajutorul clientilor, carora le permite sa realizeze diferite actiuni pentru imbunatatirea serviciilor personale de telefonie.
Noul site lansat de Cosmote contine si o platforma de e-shop, care le permite clientilor sa isi achizitioneze chiar de la ei de acasa diferite servicii sau produse si sa le personalizeze in functie de preferinte si buget.

Platforma permite de asemenea chiar si activarea unui contract nou sau reinnoirea contractelor deja existente, serviciu care ii va scuti pe clienti de minute pretioase de stat la coada in magazine.

Automatul de oferte este un alt element nou pe care il aduce Cosmote, care ii ajuta pe utilizatori sa configureze in cel mai simplu mod un pachet cu smartphone-ul si abonamentul potrivit pentru ei, prin mecanismul urmator:





PASUL 1 - alegerea smartphone-ului



PASUL 2 - alegerea abonamentului



PASUL 3 - alegerea extraoptiunii



PASUL 4 - alegerea accesoriilor



PASUL 5 - achitarea serviciilor personalizate


Magazinul online contine si Fast Acces Line, care permite afisarea instanta a principalelor actiuni care pot fi realizate de catre clienti.

Noua platforma Cosmote este astfel mult mai accesibila clientilor sai, oferind online atat serviciile companiei, cat si o gama larga de terminale si accesorii, pe care acestia le pot ridica din magazinele furnizorului de telefonie sau pot opta pentru livrea lor acasa. De asemenea, isi pot alege metoda preferata de plata: online sau ramburs.

"Noul cosmote.ro aduce o experienta online de inalta calitate, si un proces mai usor de a alege abonamentele. Suntem incantati sa punem la dispozitia utilizatorilor un website automatizat in intregime, care ofera o metoda mai simpla si mai eficienta de a naviga printre serviciile si produsele companiei. Clientii pot acum sa comande online, primind coletul acolo unde isi doresc", a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii pentru Romtelecom si Cosmote pentru ZF.

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016