Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook: cum arata noul News Feed

Tags: modificari facebook, noutati facebook, news feed facebook

Cea mai importanta retea de socializare la nivel mondial a decis sa isi imbunatateasca design-ul, astfel incat utilizatorii sa nu observe diferente intre versiunea pentru mobil si cea pentru desktop.
News Feed-ul Facebook va fi din nou modificat, insa aceasta schimbare nu va schimba continutul stirilor. Schimbarile constau in afisarea unor fotografii mai mari, precum si in folosirea unui font nou.

Persoanele care au avut ocazia sa testeze deja noul layout sustin ca afisarea informatiilor cu fotografii mai mari este placuta, insa, la modul general, navigarea este mai greoaie. Schimbarile sunt de ordin vizual, imagini mai mari si un nou font. Dimensiunea fontului ramane insa la fel.

Hotararea companiei americane vine la aproximativ un an de cand a modificat News Feed-ul pentru desktop si mobil, dar si algoritmul de functionare.

Decizia vine in incercarea Facebook de a avea un flux al informatiilor mai consistent atat pe desktop, cat si pe mobil.

Schimbarea a fost luata si pentru ca cele doua platforme, mobil si desktop, sa fie identice si mai usor de folosit.

Noul news feed va arata astfel:




Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016