Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fara taxa de pod pe autostrada pentru turistii care isi petrec vacanta de 1 Mai pe litoral

Tags: oferte 1 mai 2014 mamaia, oferta cazare mamaia 2014, pensiuni mamaia 2014, hoteluri mamaia 2014

Turistii care vor petrece minivacanta de 1 Mai pe litoral nu vor mai plati taxa de trecere a podului de la Fetesti, de pe Autostrada Soarelui, in zilele de 30 aprilie, 1 si 4 mai, a anuntat luni CNADNR, care precizeaza ca masura a fost luata pentru fluidizarea traficului.
In minivacanta de 1 Mai se sisteaza incasarea tarifelor de trecere pentru utilizarea podului peste Dunare, la Fetesti - Cernavoda, pe ambele sensuri de mers, pentru fluidizarea traficului, potrivit reprezentantilor Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Astfel, in 30 aprilie, incasarea taxei pentru utilizarea podului peste Dunare va fi suspendata intre orele 12.00 si 24.00, in 1 mai, de la miezul noptii si pana la ora 16.00, iar in 4 mai, intre orele 7.00 si 24.00.

Aceeasi masura a mai fost aplicata si vara trecuta, la sfarsit de saptamana, din cauza cozilor care se formau pe distante de cativa kilometri.

In acest an sunt asteptati peste 30.000 de turisti sa isi petreaca vacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc, cei mai multi urmand sa se deplaseze cu autoturismele proprii.

Tinand cont de faptul ca 1 Mai pica in acest an intr-o zi de joi, angajatii care nu beneficiaza de o zi libera vineri, isi vor lua concediul pentru a lega Ziua Internationala a Muncii de weekend, motiv pentru care proprietarii de hoteluri si pensiuni se intrec in oferte care mai de care mai atractive.

Cea mai atractiva, dar si mai costisitoare statiune turistica de pe litoralul romanesc ramane si in 2014 Mamaia. Va prezentam ofertele pentru mini vacanta de 1 Mai din statiunea Mamaia:



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016