Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

I-ai luat copilului tau o tableta?

Tags: tableta elevului, tableta scoala, gramatica pe tableta

Evident ca pustii nostri ori au deja tablete, ori sunt pe cale sa primeasca. Nu mai ai cum sa ocolesti subiectul din moment ce ti-au spus despre cateva modele de tablete care le fac cu ochiul.
In cazul in care nu le-ai cumparat deja, iti prezentam si una dintre cele mai bune optiuni. Nu este o simpla tableta, ci una care il ajuta pe cel mic pe termen lung, la scoala si la liceu.

Tableta scolarului de gimnaziu/ liceu! Va transforma copilul intr-un elev de nota 10!

Rezulta clar ca tabletele ofera multiple posibilitati de imbunatatire a stilului de invatare si randament sporit in memorarea informatiilor. Oferiti acum copilului dvs. toate conditiile pentru a invata bine si a atinge performante scolare deosebite!

Studii aprofundate efectuate pe sute si mii de subiecti demonstreaza ca folosirea unei tablete digitale la invatarea si pregatirea temelor creste randamentul actului de invatare la 75%, fata de doar 5%, realizate in cazul clasicelor manuale tiparite!

Total adevarat! Tabletele sunt atractii puternice pentru copiii nostri, insa nu toate tabletele sunt la fel. Majoritatea sunt dotate cu jocuri si aplicatii distractive si nimic mai mult. Asigurati-va ca puteti oferi copilului, la indemana oricand, sansa sa invete:

-   matematica de liceu

-   gramatica

-   teorie literara


....asa cum isi doreste, in format digital, de pe tableta. Cine spune ca invatatul este plictisitor sau demodat?

Dati copiilor sansa de a performa in mod real, de a invata cu maxim entuziasm si cu rezultate exceptionale>>>
Autor: MarketingPortal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016