Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iphone 6: lansare, noutati, zvonuri

Tags: lansare iphone 6, iphone 6 pret, iphone 6 ecran curbat

Noul telefon inteligent pe care urmeaza sa il lanseze Apple in acest an, iPhone 6, este foarte asteptat de utilizatorii companiei, care s-au grabit sa se intreaca in pronosticuri despre particularitatile acestuia.
Internetul este deja plin de zeci de modele, concepte si imbunatatiri pentru cel mai nou smartphone Apple, acestea fiind completate de speculatii si glume pe seama micilor erori ale companiei, de exemplu puterea scazuta a bateriei.

Un lucru este cert insa: tinand cont de puterea cu care au intrat pe piata atat Samsung Galaxy S5, HTC One 2, cat si Sony Xperia Z2, reprezentantii vor avea mult de munca pentru a lansa un nou smartphone care sa depaseasca asteptarile utilizatorilor, multi dintre ei asteptandu-se la un ecran mai mare.

Inca un detaliu pe care il cunoastem despre iPhone 6 este ca va fi lansat cu siguranta in cursul anului 2014, cel mai probabil in toamna.

De asemenea, expertii in tehnologie se asteapta ca iPhone 6 sa aiba ecranul curbat, iar jurnalistii de la Business Insider scriu ca noul smartphone ar putea renunta la butonul principal, care permite in prezent revenirea la meniul principal sau iesirea din aplicatii.



iPhone 6 va avea de asemenea un procesor mai rapid, dar si o serie de senzori care permit monitorizarea starii vremii, masura presiunea, temperatura si umiditatea.

Printre analisti se mai zvonea si ca noul telefon inteligent ar putea avea ecranul din cristal de safir, insa vicepresedintele companiei Corning Glass a dezmintit informatia si a explicat ca ar fi reprezentant o investitie mult prea mare.  

"Cand ne uitam la safir, comparat cu Gorilla Glass, are multe dezavantaje. Este de 10 ori mai scump. Este 1,6 ori mai greu. Nu este prietenos cu mediul. E nevoie de 100 de ori mai multa energie pentru a crea cristal de safir decat pentru a produce sticla. In plus, transmite mai putina lumina, ceea ce inseamna ca fie e mai intunecat, fie va consuma mai multa energie reducand autonomia. Nu este la fel de rezistent la spargere. Este rezistent la zgarieturi, dar Gorilla Glass este de 2,5 ori mai rezistent la presiune decat safirul", a explicat vicepresedintele Corning.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016