Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Liniile de tramvai care vor avea controlori permanent

Tags: linii tramvai, harta ratb, controlori ratb, bilete ratb

Liniile de tramvai 14 si 40 vor fi insotite din aceasta saptamana de controlori permanenti, care se vor ocupa atat de verificarea titlurilor de calatorie, cat si de monitorizarea fluxului de calatori, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).
"Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inceput o ampla campanie de control si monitorizare, in urma careia doreste sa poata oferi servicii de o mai buna calitate bucurestenilor. Combaterea calatoriilor frauduloase si monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar un prim pas obligatoriu in obtinerea acestui deziderat.

In prima etapa, incepand de pe 5 mai, pe liniile de tramvai 14 si 40, va fi initiat un proiect care vizeaza implementarea unei modalitati noi de organizare a activitatii de control a titlurilor de calatorie. Aceasta presupune prezenta unor reprezentanti ai corpului de control al regiei in fiecare vehicul, avand rolul de a monitoriza fluxul de calatori si de a oferi informatii privind validarea titlurilor de calatorie, precum si verificarea acestora", potrivit unui comunicat al RATB.

Persoanele care nu detin titlu de transport valabil nu vor putea sa-si continue calatoria si vor fi indrumate catre punctele de vanzare pentru achizitionarea unui titlu de transport, informeaza reprezentantii RATB.

"Calatorilor li se va prezenta si optiunea procurarii unui abonament de o zi prin SMS. In urmatoarea etapa, proiectul va fi extins si pe alte linii de transport public. Pe baza datelor relevante privind numarul de calatori transportati, regia va obtine informatii reale si utile, care sa permita o analiza corecta a cererii de transport si sa ofere posibilitatea adaptarii numarului de vehicule la cererea inregistrata pe fiecare linie, zona si interval orar", se arata in comunicat.

Calatorii sunt rugati sa colaboreze cu personalul RATB in aceasta perioada si sa valideze toate cardurile, indiferent de titlurile de calatorie detinute.


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016