Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twitter a platit 36 de milioane dolari pentru 900 de patente ale IBM

Tags: stiri twitter, patente twitter, patente ibm, achizitii twitter

Reteaua de socializare Twitter a platit 36 de milioane dolari pentru 900 de patente detinute de IBM, rezolvand astfel o disputa in care compania fusese amenintata cu un proces.
Twitter detine in prezent circa 956 de patente si a mai depus cereri de inregistrare in SUA pentru alte 100, potrivit documentelor depuse de companie la comisia americana pentru bursa si valori mobiliare (SEC), transmite Bloomberg.

Inainte de oferta publica initiala efectuata de Twitter in noiembrie anul trecut, compania detinea doar 9 patente si era vulnerabila din acest motiv la dispute privind drepturile de proprietate intelectuala.

"In prezent suntem implicati in mai multe procese legate de proprietatea intelectuala si, in conditiile in care concurenta este in crestere, iar Twitter este tot mai cunoscuta, ne asteptam ca numarul litigiilor sa creasca", potrivit Twitter.

Actiunile Twitter au incheiat tranzactiile de vineri in urcare cu aproape 1%, la 54,83 dolari pe unitate, cotatia fiind de peste doua ori mai mare fata de oferta publica initiala efectuata in 6 noiembrie.

Twitter este reteaua sociala in cadrul caruia conteaza mai mult cum spui, decat ce spui, tinand cont de faptul ca numarul caracterelor unei postari este limitat la 140.

Functiile "retweet", "replies", "hashtags", aplicatia pentru telefoane si reclamele nu au fost create de reprezentantii companiei, ci chiar de utilizatori si dezvoltatori. Facilitatile au fost integrate cu succes in cadrul ecosistemului retelei sociale.

Numele oficial al mascotei Twitter este Larry. Pasarea de pe logo-ul companiei a primit numele legendarului Larry Bird, jucator de baschet la Boston Celtics.


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016