Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vesti bune pentru utilizatorii WhatsApp de Martisor! Ce surprize pregateste aplicatia de mesagerie

Tags: aplicatia whatsapp, servicii voce whatsapp, apeluri whatsapp, trafic gratis whatsapp, apeluri gratuite whatsapp

Aplicatia WhatsApp, care a fost achizitionata saptamana trecuta de Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari, va integra apeluri gratuite din luna aprilie, conform fondatorului serviciului de mesagerie instantanee.
"Vom introduce voce in WhatsApp in al doilea trimestru al anului", a anuntat Jan Koum, prezent la Congresul mondial pentru telefonie mobila, organizat la Barcelona.

Aplicatia se apropie astfel de modelul concurentului sau Viber, cumparat recent de grupul japonez Rakuten, care ofera deja utilizatorilor sai mesaje si apeluri gratuite.

Reteaua de socializare Facebook a cumparat aplicatia WhatsApp, cu 19 miliarde de dolari in actiuni si lichiditati si spera sa dubleze numarul de utilizatori ai WhatsApp.

Deutsche Telekon, furnizorul de servicii de telefonie din care face parte si operatprul Cosmote Romania, isi propune sa colaboreze cu WhatsApp pe mai multe piete, printre care si Romania, cu scopul de a lansa servicii alternative, pentru a atrage cat mai multe grupuri de clienti.

"Nu credem ca se va impune un singur model, ci ca vom avea o coabitare a mai multor servicii. Aplicatia pe care o veti alege depinde de categoria de varsta si de cat de importanta este intimitatea", a declarat Claudia Nemat director Deutsche Telekom pentru Europa.


Operatorul Cosmote Romania, parte a grupului Deutsche Telekom, deruleaza in prezent o oferta promotionala cu WhatsApp, prin care cei 1,5 milioane de utilizatori romani au trafic nelimitat gratuit in reteaua de mesagerie instantanee.

WhatsApp este cea mai populara aplicatie gratuita de mesagerie instant la nivel mondial, cu 465 milioane de utilizatori. Seful Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat saptamana trecuta ca aplicatia poate ajunge la peste 1 miliard de utilizatori.



Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016