Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Yahoo isi dezvolta productia video

Tags: achizitii yahoo, productie video yahoo, productie video online

Grupul de internet american Yahoo!, care doreste sa isi continue dezvoltarea in domeniul productiei video online, este pe punctul de a comanda patru seriale originale, apropiate de formatul televizat, pentru propria sa platforma online, scrie The Wall Street Journal.
Yahoo! nu doreste sa ramana fixat in formatul scurt, potrivit declaratiilor facute de trei surse, citate de prestigiosul cotidian economic, si va produce patru seriale de comedie de cate zece episoade. Acestea vor avea o durata de o jumatate de ora si vor fi realizate cu bugete de productie cuprinse intre 700.000 de dolari si cateva milioane de dolari.
 
CEO-ul grupului Yahoo!, Marissa Mayer, spera sa poata sa isi prezinte cele patru proiecte pe 28 aprilie, la New Front, un eveniment de marketing organizat de acest grup american cu scopul de a atrage firme de publicitate.
 
The Wall Street Journal anunta saptamana trecuta ca Yahoo! se afla in discutii preliminare in vederea achizitionarii, cu 300 milioane de dolari, a serviciului video online News Distribution Networks, care l-ar ajuta sa rivalizeze cu YouTube, filiala concurentului sau Google.
 
Continuturile video reprezinta una dintre activitatile pe care Mayer incearca sa puna accentul tot mai mult pentru a relansa cresterea grupului american, aflat in concurenta directa cu Netflix si Amazon.
 
Marissa Mayer a incercat in 2013 sa preia o participatie majora in compania franceza de video online DailyMotion, filiala a grupului Orange (fost France Telecom). Acel proiect s-a lovit de veto-ul statului francez, care detine in continuare 27% din acest operator de telecomunicatii francez.
 
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016